Solsikkeproteinmel
– bag med bæredygtigt planteprotein

Solsikkeprotein er et bæredygtigt planteprotein, fremstillet som biprodukt af solsikkeolieproduktion. Melet har et højt indhold af protein (40-50%) og er rigt på fibre.

I bagværk kan solsikkeproteinmel bruges til at øge proteinindholdet. Melet kan erstatte en del af det almindelige mel eller supplere andre ingredienser for at give en fyldig, nøddeagtig smag og en bedre næringsprofil.

Solsikkeproteinmel er lavet på 100% afskallede solsikkefrø og er samtidig GMO-frit og naturligt allergenefrit.

Solsikkeprotein

Solsikkeprotein fås både som mel til at bage med og som granulat til at erstatte en del af kødet i dine buffetretter.

Solsikkeproteinmel
Varenr. 33211 · 12,5 kg

Solsikkeproteingranulat
Varenr. 33212 · 5,5 kg

Økologisk solsikkeproteingranulat
Varenr. 33218 · 5,5 kg