53 stk. á 90 g
Form enten stykkerne som trekanter eller som snegle. Brødet indeholder 9,9 g protein pr. 100 g
Ingredienser
1.600 g Øko Tipo 00 (23010)
250 g Solsikkeprotein RAW (33211)
250 g CBP havregryn (4095)
200 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)
200 g Æg L (36228)
150 g Kronjäst orig. gær (36018)
150 g Stødt melis (34404)
100 g Øko smør 1, saltet (26030)
50 g Credifrost Super (949789)
20 g Salt med jod (34799)
1.000 g Vand
800 g Øko smør, 2 saltet (26030)
Ingredienserne (undtagen smør 1) æltes 5 min. langsomt. Smør 1 tilsættes og dejen æltes skær. Dejen rulles 3 x 3 med smør 2. Hviler 30 min. på køl eller frost. Rulles ned på 3,5 mm, formes som enten snegle eller trekanter og sættes på netplader.
Raskes i 50-60 min. og bages ved 220°C i 8-10 min.