Rugbrød med solsikkeprotein

10 stk. á 1.100 g

Opskriften er også god til rugsnacks og sandwichboller. Brødet indeholder 8,6 g protein pr. 100 g

Ingredienser
2.000 g CBP skåret rug 10 (4081)
500 g Solsikkeprotein RAW (33211)
120 g Salt med jod (34799)
100 g Mørk brødmalt (20100)
3.000 g Vand 1
800 g Flydende surdej rug (802043)
800 g Solsikkekerne (33167)
100 g Kronjäst orig. gær (36018)
1.600 g Vand 2

Dagen før produktion iblødsættes skåret rug, solsikkeprotein, salt, brødmalt og vand 1. Stilles tildækket i bageriet til dagen efter.

Solsikkekernerne ristes gyldne. Alle ingredienser tilsættes, og dejen æltes 15 min. i første gear. Dejen ligger i 30 min. hvorefter den vejes af og glattes ud. Brødene raskes ca. 60 min. og bages ved 180°C i 40-45 min.