Bagels med solsikkeprotein

57 stk. á 90 g

Brødet indeholder 9,6 g protein pr. 100 g

Ingredienser
2.200 g Øko Tipo 00 (23010)
600 g Solsikkeprotein skoldning (basisopskrift)
500 g Bornholm Rugmel, stenformalet (23005)
500 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)
200 g Øko smør, saltet (26030)
60 g Kronjäst orig. gær (36018)
60 g Salt med jod (34799)
60 g Stødt melis (34404)
1.000 g Sødmælk

Ingredienserne (undtagen smør) æltes i 5 min. Det temperede smør tilsættes, og dejen æltes skær. Dejen vejes af på 2.700 g pr. pres eller vejes af på 90 g.

Dejen virkes runde op på opslåningsmaskine eller i hånden og hviler 5-10 min. på bordet. Trilles aflange, formes som bagels og sættes på netplade. Raskes i ca. 45 min., inden afbagning med fuld damp i 8-10 min. ved 220°C.

 

Solsikkeprotein skoldning (basisopskrift)- 1.000 g
250 g Solsikke protein Raw (33211)
750 g Vand

Kogende vand hældes over solsikkeproteinpulveret, og massen røres, til den er homogen. Afkøles inden brug.