Burgerbolle med solsikkeprotein

Brug samme opskrift til crackers – dog anden arbejdsbeskrivelse.

66 stk. á 85 g

Ingredienser
2.000 g Øko Ølandshvedemel sigtet (22800)
500 g Øko Ølandshvedemel fuldk. (22801)
500 g Solsikkeprotein RAW skoldning (basisopskrift)
300 g Ekstra Jomfru Olivenolie (33420)
100 g Flydende Surdej Rug (802043)
100 g Sirup Gul (27303)
100 g Øko Sesamfrø m/skal (26381)
100 g Hørfrø (33120)
100 g Øko dansk quinoafrø (33208)
75 g Kronjäst orig. gær (36018)
50 g Salt m/jod (34799)
1.250 g Vand (ca.)
250 g Øko Sesamfrø m/skal (26381)
250 g Øko dansk quinoafrø (33208)

Ingredienserne æltes 8 min. langsomt + 4 min. hurtigt. Lad dejen ligge 15 min. inden afvejning.

Dejen vejes af på 2.400 g og virkes op. Lad den ligge yderligere 15 min. Slåes runde op på rundvirker
eller hakkes af på 80 g og formes i hånden og sættes på plade.

Efter 15 min. trykkes bollerne flade, stryges og drysses med quinoa- og sesamfrø. Raskes ca. 60 min. og bages ca. 8-10 min ved 220°C.

 

Solsikkeprotein RAW skoldning (basisopskrift)
125 g Solsikkeprotein RAW (33211)
375 g Vand

Start med skoldning ved at hælde kogende vand over solsikkeproteinmelet. Rør i massen til
den er homogen. Afkøles inden brug.