Rustikt brød baseret på surdejsbrød koncentratet. Koldhævet for optimal smag og udtryk. Brødet er toppet med goudaost, og dejen er beriget med solsikkeprotein for at øge proteinindholdet.
46 stk. á 120 gram
Ingredienser
600 g Just4Taste Surdejsbrød konc. (949797)
1.550 g Øko Tipo 00 (23010)
300 g Øko durummel fint (23031)
260 g Solsikke protein, Suntein (33211)
35 g Credifrost® Super
26 g Kronjäst orig. gær (36018)
70 g Salt med jod (34799)
1.950 g Vand 1
360 g Vand 2
460 g Økolandet revet Gouda
Dejen æltes 10 min. i 1. gear. Tilsæt salt ved skift til 2. gear. Vand 2 tilsættes i 2. gear af 3 gange. Dejen æltes skær. BEMÆRK: Hvis æltekarret kører meget hurtigt, kan det anbefales, at dejen kun æltes i 1. gear under hele processen. Når dejen er kørt, lægges den i en smurt plastbakke og strammes op. Dejen hviler i en time. I løbet af den time strammes dejen op 3-4 gange, tildækkes med plastik og sættes på køl.
Næste dag tages dejen ud fra køl og tempererer i ca. 2 timer. Dejen vendes ud på revet ost og lægges over, så du har to lag. Brød hakkes af på 600 g, flutes 300 g, og stykker hakkes af på 120 g. Tørraskes under plast til ønsket størrelse. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som rustikke brødtyper.
Bages ved 200°C, stykker ca. 22 min., flutes ca. 26 min.
Tip: Dejen kan stå 3 dage på køl i kasse.