Madspildsboller Hakboller med 30% grønt. Her kan du tilsætte overskudsgrøntsager fra salatbuffet’en Ingredienser 1.200 g Credi Ferment (949784)135 g Helæg past. (36225)50 g Kronjäst orig. gær (36018)65 g Stødt Melis (34404)50 g Planteolie, vegetabilsk (33417)20 g Salt m/jod (34799)1.000 g Blandede grøntsager100 g Planteolie, vegetabilsk (33417) Alle ingredienser køres sammen på en gang. Når dejen er skær, hviler den 15 min. Dernæst rulles dejen ned og grøntsagsfyldet kommes på. Dejen foldes 1/3 ind og næste stykke foldes over. Hviler i 15 min., smøres med olie og hakkes med hakjern....
Madspildsboller med broccoli Hakboller med 10% broccolistok Ingredienser 6.000 g Credi Ferment (949784)600 g Græskarkerner (33189)1.200 g Broccoli, rå (Pro147)80 g Kronjäst orig. gær (36018)60 g Credifrost® Super (944696)4.000 g Vand 1500 g Vand 2135 g Havsalt m/jod fint (34824) Græskarkernerne ristes, inden de kommer i dejen. Broccolistokken (man kan også bruge blomkålsstok, gulerod eller andet overskudsgrønt) blendes sammen med lidt vand til en fin masse og æltes sammen med alle ingredienser. Dejen æltes i 10 min. i 1. gear. Vand 2 tilsættes i 2. gear af to gange. Salt tilsættes de sidste...
Madspildsboller med fuldkorn Hakboller med 30% grønt. Her kan du tilsætte overskudsgrøntsager fra salatbuffet’en Ingredienser804 g Credi Ferment (949784)396 g Ølandshvede fuldkorn (23002)135 g Helæg past. (36225)50 g Kronjäst orig. gær (36018)65 g Stødt Melis (34404)50 g Planteolie, vegetabilsk (33417)30 g Salt m/jod (34799600 g Vand1.000 g Blandede grøntsager100 g Planteolie, vegetabilsk (33417) Alle ingredienser køres sammen på en gang. Når dejen er skær, hviler den 15 min. Dernæst rulles dejen ned og grøntsagsfyldet kommes på. Dejen foldes 1/3 ind og næste stykke foldes over. Hviler i 15...
Croissantboller 53 stk. à 75 gramIngredienser2.000 g Croissantmel (803928)120 g Kronjäst orig. gær (36018)1.050 g Vand800 g SuperRulle 16 MB (36099)50 g Credifrost® Super (944696) Dejen skal være så kold som mulig, og den æltes i ca. 4+4 min. Margarinen pakkes ind i dejen, og rulles 2x4 med 5 min. hviletid efter hver rulning. Dejen rulles derefter ned på ca. 3 mm, 35-40 cm i bredden. Dejstykket pensles let med lidt vand, og rulles sammen som snegle. Skæres i stykker på 70-75 g. Bollerne raskes i 45-50 min. og bages enten i snegleringe eller i Ambrosiaforme (varenr. 48207) for et mere...
Kage med chokolade, kokos & peanuts Opskriften giver 252 stk á 60 g  Ingredienser2.000 g Smør2.000 g Rørsukker2.000 g Æg2.000 g Speltmel500 g Dadler (stenfri)500 g Appelsinjuice500 g Kærnemælk500 g Mørk chokolade (bagestabil)40 g Bagepulver5.080 g Kagetopping (se basisopskrift herunder)Total: 15.120 g Kagetopping (basisopskrift)2.000 g Rørsukker1.050 g Smør900 g Peanut (rå blanc.)400 g Nougat300 g Glukose250 g Kokos (fin)150 g Honning30 g Havsalt med jod (fint)Total: 5.080 g   ArbejdsbeskrivelseAfbages ved 160°C i ca. 50 min. i træramme Dadlerne iblødsættes min. 2 timer i appelsinjuice...