50 stk. á 90 gram
Ingredienser
900 g Stødt Melis
750 g Æg L
600 g Butter Cake 40%
600 g CBP Hvedemel
30 g Orkide Bagepulver
10 g Gurkemeje, stødt
1.625 g Kokosmasse – basisopskrift
500 g XOCOFINE hvid 30%
500 g Cocktailbær
Sukker og smør røres sammen. Æggene tilsættes lidt efter lidt. De sigtede tørstoffer hældes i og røres, til massen er homogen. Til sidst blandes kokosmassen i.
Sprøjtes i Muffin siliconeform (90 g) og bages ved 180°C i 18-20 min. Efter afkøling dyppes kagen i chokolade hvid eller mørk (XOCOFINE mørk 60%) og pyntes med et cocktailbær eller ristet kokos.
Kokosmasse 1.625 g
500 g Kokosmel, fin
500 g Stødt Melis
350 g KåKå Vaniljecreme
275 g Æg
Kokos og sukker blandes. Cremen tilsættes og røres ud. Æggene tilsættes lidt efter lidt og røres, til massen er homogen.