70 stk. á 120 gram
Ingredienser
2.650 g CBP Hvedemel
650 g Sødmælk
255 g Øko Rørsukker
210 g Helæg past. skrabe
130 g Havresur 20 aktiv flyd.
100 g Kronjäst orig. gær
55 g Salt u/jod
600 g Vand
1.700 g Butter Pastry 100%
2.100 g Peanut/banan fyld – basisopskrift
Peanut/banan fyld 1.560 gram
1.000 g KåKå Vaniljecreme
400 g Debic piskefløde 35%
80 g Puratos Classic Banan
80 g Peanut butter creamy
Når smørret er pakket ind i dejen, hviler de til en ensartet temperatur. Rulles 2 x 4 og hviler på køl mellem hver rulning. Den færdige dej rulles ned til 3,5 mm og skæres ud som croissanter (ca. 90 g). Rulles sammen flade i den ene side, hvor snippen ligges i bunden. Cruffins lægges i tulipanforme og sættes i muffinforme. Trykkes let på toppen og raskes. Efter raskning trykkes de ned på toppen og bages ved 220 C. i 11-13 min. Når de er bagt, vendes de i sukker direkte fra ovnen og sættes tilbage i formen til afkøling. Herefter sprøjtes 30 g peanut/banana creme i og pyntes med en tørret banan på toppen.
Peanut/banan fyld: Vaniliecreme, peanut butter og bananpasta røres sammen. Fløden tilsættes og røres til en let ensartet creme (ikke piske).