Broa de Milho – portugisisk majsbrød

12 stk. á 800 gram

Ingredienser
3.000 g Hvedemel Manitoba Casillo
1.000 g Durummel Semolina RMC fin
1.000 g Majsmel
1.000 g Bygsur 20aktiv, flydende
250 g Brød & Kagesirup
140 g Salt m/jod
50 g Kronjäst orig. gær
20 g Urtehave Kardemomme Premium
3.500 g Vand

Majsmel, kardemomme og 20 g salt skoldes med 2.000 g kogende vand.

Efter afkøling æltes (grøden) med de øvrige ingredienser. 8 min. langsomt + hurtigt til skær dej.

Ligger 30 min. inden afvejning. Virkes op og ligger 15 min. Slås op og lægges i hævekurv. Sættes på køl til dagen efter. Tages ud fra køl og står 60-90 min.

Vendes ud af formen, snittes og bages i ca. 35-40 min. ved 240°C.