Hummus 4.680 gram Ingredienser3.000 g Kikærter600 g Ekstra Jomfru Oliven Olie600 g Citron Puré300 g Vand50 g Tahin50 g Læsø sydesalt, groft25 g Urtehave Kommen stødt25 g Urtehave Gran hvidløg 1mm15 g Urtehavens Sort Peber, knust15 g Cayenne peber, stødt Skyl kikærterne omhyggeligt. Kom alle ingredienser i en skål og blend dem grundigt. Hold lidt vand tilbage eller tilsæt ekstra efter behag. Bestil ingredienserne her
Sweet potato dip 3.140 gram Ingredienser3.000 g Sweet Potato, frossen100 g Planteolie, vegetabilsk40 g Læsø sydesalt, groft Sweet potato lægges i kantplade og 50 g olie sprøjtes på sammen med 20 g salt. Bages i ca. 60 min på 170°C. Efter bagning blændes det hele med 20 g salt og 50 g olie. Bestil ingredienserne her
Choko orange scones 170 stk. á 40 gram Ingredienser2.230 g CBP Fuldkornshvedemel1.500 g Kærnemælk1.300 g Appelsinkompot – basisopskrift800 g Saltet smør500 g XOCOFINE bagestabile drops 44%340 g Stødt Melis100 g Orkide Bagepulver40 g Salt u/jod20 g Urtehave Kardemomme Premium Appelsinkompot 1.300 gram1.000 g Appelsin, rå300 g Stødt Melis Skær smørret i små tern gerne 0,5 x 0,5 cm og sæt det i fryseren til det er helt hårdt. Kan være en fordel at gøre det dagen før. Kør nu de andre ingredienser sammen, men kun lige så det hele er kørt sammen. Tilsæt det frosne smør sammen med appelsin kompot...
Snackbar - Den ærlige 151 stk. á 55 gram Ingredienser3.000 g Øko dadler stenfri1.500 g CBP Havreflager1.250 g Kokosmælk500 g OM Hasselflager500 g Rosiner50 g Kanel, stødt25 g Læsø groft sydesalt1.500 g CBP Non-temp dark 20% Dadlerne blendes og røres sammen med de øvrige ingredienser. Massen presses ud i en form/kantplade (2 cm i højden). Bages gylden i 30 min. ved 160°C. Efter afkøling skæres baren ud (3,5 x 6 cm) og bunden dyppes i chokolade. Bestil ingredienserne her
Snackbar - Den søde 152 stk. á 40 gram Ingredienser3.000 g CBP Øko chokolade, hvid1.600 g Glukose 84%1.500 g Granola med hvid chokolade Chokoladen smeltes og røres sammen med de øvrige ingredienser. Presses ud i en kantplade og glattes fint ud. Pladen står til næste dag, hvor den er klar til udskæring. Det er en fordel at glukosen er bageritemperatur, samt at kedel og spartlen er lune.   Granola med hvid chokolade 4.875 g1.500 g CBP Hvid chokolade, økologisk600 g CBP Havreflager600 g Chia frø600 g Sesamfrø, afskallede600 g Solsikkekerner, økologisk600 g CBP Poppet Rug240 g Sorte oliven i...