Jubilæums Brunsviger 2021 Denne lækre brunsviger med æble og rom er udviklet i anledning af 5 års jubilæumet for Brunsvigerens dag. BrunsvigerBenyt din sædvanlige opskrift på brunsviger. Rul bløddejen ned eller stik den ud. Dejen lægges i form til høj snegl eller på silikonemåtte. Brunsviger remoncen fyldes på. Bages som alm. brunsviger. Æblefyld5-6 stk. Syrlige æbler i skiver200 g Smør200 g Brun farinRom Ingredienserne (rom undtaget) blandes og bages i ovn ved 200°C i 40 min. Hæld godt med rom over efter bagningen, og fordel massen over den bagte brunsviger. Italiensk marengs350 g...
Lyst surdejsbrød Koldhævet med to slags surdeje samt Tipo 00 og Ølandshvede fra Bornholms Valsemølle Ingredienser4.250 g Øko Tipo 00 (23010)500 g Ølandshvede fuldkorn (23002)250 g CBP Rugmel (4080)50 g Kronjäst orig. gær (36018)1.000 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)500 g Flydende Surdej Rug (802043)3.000 g Vand 1500 g Vand 2130 g Salt m/jod (34799) Dejen æltes i 10 min. i 1. gear. Vand 2 tilsættes i 2. gear af 3 gange. Salt tilsættes de sidste 3 min. Når dejen er kørt, lægges den i en smurt plastbakke i en time og tildækkes med plastik. Derefter stødes den, lægges sammen og sættes på køl...
Kartoffelbrød med purpurmel Aromatisk surdejsbrød bagt med Tipo 00 og Purpur fuldkornsmel fra Bornholms Valsemølle Ingredienser2.750 g Øko Tipo 00 (23010)750 g Just4Taste® Potato Konc. (949771)500 g Øko Purpurmel fuldkorn (23007)600 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)50 g Kronjäst orig. gær (36018)60 g Salt m/jod (34799)60 g Credifrost® Super (944696)2.600 g Vand Dejen æltes skær kun i 1. gear. Når dejen er kørt, lægges den i en smurt plastbakke i en time og tildækkes med plastik. Derefter stødes den, lægges sammen og sættes på køl til dagen efter. Næste dag tages dejen ud fra køl og står 2...
Surdejsbrød med ristede kerner Koldhævet brød med to slags surdeje og naturligvis Tipo 00 og Ølandshvede fuldkorn fra Bornholms Valsemølle Ingredienser4.250 g Øko Tipo 00 (23010)375 g Ireks Craft Malt (40429)500 g Ølandshvede fuldkorn (23002)250 g CBP Rugmel (4080)50 g Kronjäst orig. gær (36018)1.000 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)500 g Flydende Surdej Rug (802043)3.200 g Vand 1500 g Vand 2130 g Salt m/jod (34799)350 g Græskarkerner (33196)500 g Solsikkekerner (33173) Kernerne ristes og afkøles. Køres i dejen de sidst 3 min. Dejen æltes i 10 min. i 1. gear. Vand 2 tilsættes i 2. gear af...
Majsbrød med gulerødder Koldhævet surdejsbrød med masser af smag fra bl.a. Emmer fuldkornsmel fra Bornholms Valsemølle Ingredienser3.500 g Øko Tipo 00 (23010)2.000 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)1.000 g Just4Taste® Majs Konc. (949795)500 g Øko Emmermel fuldkorn (23004)250 g Chia frø (33002)100 g Salt med jod (34799)100 g Credifrost® Super (944696)50 g Kronjäst orig. gær (36018)2.500 g Vand 1500 g Vand 21.000 g Gulerodsstrimler (2538) Dejen æltes i 10 min. i 1. gear. Vand 2 tilsættes i 2. gear af 3 gange. Salt tilsættes de sidste 3 min. Når dejen er kørt, lægges den i en smurt...