Hakboller med 30% grønt. Her kan du tilsætte overskudsgrøntsager fra salatbuffet’en
Ingredienser
804 g Credi Ferment (949784)
396 g Ølandshvede fuldkorn (23002)
135 g Helæg past. (36225)
50 g Kronjäst orig. gær (36018)
65 g Stødt Melis (34404)
50 g Planteolie, vegetabilsk (33417)
30 g Salt m/jod (34799
600 g Vand
1.000 g Blandede grøntsager
100 g Planteolie, vegetabilsk (33417)
Alle ingredienser køres sammen på en gang. Når dejen er skær, hviler den 15 min.
Dernæst rulles dejen ned og grøntsagsfyldet kommes på. Dejen foldes 1/3 ind og næste stykke foldes over. Hviler i 15 min., smøres med olie og hakkes med hakjern.
Bollerne vejes af i ønsket størrelse. Raskes i ca. 45 min. (heraf 30 min. tørraskning).
Bages ved 210°C i 12-15 min.