Madspildsboller

Hakboller med 30% grønt. Her kan du tilsætte overskudsgrøntsager fra salatbuffet’en

Ingredienser
1.200 g Credi Ferment (949784)
135 g Helæg past. (36225)
50 g Kronjäst orig. gær (36018)
65 g Stødt Melis (34404)
50 g Planteolie, vegetabilsk (33417)
20 g Salt m/jod (34799)
1.000 g Blandede grøntsager
100 g Planteolie, vegetabilsk (33417)

Alle ingredienser køres sammen på en gang. Når dejen er skær, hviler den 15 min.

Dernæst rulles dejen ned og grøntsagsfyldet kommes på. Dejen foldes 1/3 ind og næste stykke foldes over. Hviler i 15 min., smøres med olie og hakkes med hakjern.

Bollerne vejes af i ønsket størrelse og kommes i gummimåtter. Raskes i ca. 45 min. (heraf 30 min. tørraskning).

Bages ved 200°C i 12-15 min.