Koldhævet durumbrød Lækkert koldhævet brød bagt på fint durummel og Tipo 00 fra Bornholms Valsemølle. 14 stk. á 650 gram Ingredienser2.000 g Øko durummel fint (23031)3.000 g Øko Tipo 00 (23010)50 g Credifrost® Super (944696)25 g Stødt Melis (34404)30 g Kronjäst orig. gær (36018)130 g Salt med jod (34799)3.500 g Vand 1700 g Vand 2 Topping100 g Øko durummel fint (23031) Dejen æltes 10 min. i 1. gear. Tilsæt salt ved skift til 2. gear. Vand 2 tilsættes i 2. gear af 3 omgange. Dejen æltes skær. Når dejen er kørt, lægges den i en smurt plastbakke og foldes. Dejen hviler i en time og foldes...
Sommertærte Sommertærten er lavet som en bagt cheesecake tilsat appelsinskal. Top tærten med masser af friske bær, så den emmer af sommer. 15 stk á 199 gram Ingredienser240 g Øko smør saltet (26030)500 g Stødt melis (34405)10 g Øko vanillesukker (26334)40 g Frossen revet appelsinskal (2568)300 g Æggehvider (36200)150 g Øko æggeblommer (36221)480 g Mandelmel (27058)600 g Debic flødeost (38878)80 g Mandelflager uden hinde (28080)30 g Flormelis (34500)550 g Mørdej med mandelmel - basisopskrift Mandelmørdejen rulles ned på 3 mm og stikkes ud med udstikker Ø10 cm. Mørdejen ligges i bunden af en...
Barcelona knopper Grundopskrift på Barcelonaknopper. I denne opskrift toppes de med toscamasse, men prøv fx også at toppe med brændt marengs eller chokoladeglasur, ostecreme og revet appelsinskal. 68 stk. á 125 gram Ingredienser3.000 g Øko durummel fint (23031)300 g Æg (36228)150 g Flydende Surdej Hvede (802042)150 g Stødt Melis (34405)125 g Kronjäst orig. gær (36018)30 g Salt med jod (34799)1.500 g Sødmælk600 g Smør Saltet (36063) 2.066 g Indlægsmasse / borgmestermasse (basisopskrift)680 g Toscamasse (basisopskrift) Borgmestermasse (basisopskrift)1.000 g OM Bitter 00 (35007)1.000 g Stødt...
Cookies med fyld Forestil dig at få en cookie serveret, og når du så bider den over, bliver du overrasket af en lækker cremet chokolademidte.  54 stk. á 60 gram Ingredienser1.000 g CBP Hvedemel (4001)600 g Øko smør saltet (26030)500 g Farin Brun (34639)500 g Stødt Melis (34405)200 g Æg (36228)30 g Orkide Bagepulver (964124)10 g Vaniljesukker (25021) Fyld432 g Irca Mirabella Mørk (36715) De tempererede ingredienser røres sammen. Trilles i stænger og fryses. Efter nedkøling skæres stængerne ud i skiver på 26 g. De lægges på plade, tempererer og trykkes lidt. 8 g Irca Mirabella Mørk creme...
Citron cheesecake Cheesecake lavet med frosne citron inserts. Det er "ready-to-use” frugtindlæg med min. 70% frugtindhold. De er udviklet af og til professionelle for at gøre det nemt og lækkert, når man ønsker friske frugtindlæg i sine kager. Som alternativ til selv at koge/støbe din frugtgelé sikrer du med Sicoly’s fruit inserts en ensartet høj kvalitet og besparelse af arbejdstid. De overskydende frugtindlæg kan varmes op på ny og støbes igen. På den måde er der ingen madspild. 10 stk. á 870 gram Ingredienser2.000 g Havrekiksebund (basisopskrift)2.300 g Fruit inserts, citron (2650)4.000...