Knækbrød med daggammelt rugbrød Der er mange måder at få brugt daggammelt rugbrød. Prøv fx at bruge det til at tilføre smag til dine knækbrød. 380 stk a 28 gram Ingredienser1.000 g Økologisk daggammelt rugbrød – gerne softkerne800 g Vand 1200 g Ireks EKO Rugsur (600134)4.000 g Økologisk emmermel sigtet (23003)1.000 g Økologisk emmermel fuldkorn (23004)350 g Økologiske hørfrø (33207)350 g Økologiske sesamfrø med skal (26381)100 g Økologiske solsikkekerner (26402)250 g Økologisk rapsolie neutral (26038)150 g Økologisk gær (26003)125 g Salt med jod (34799)2.700 g Vand 2 Det daggamle rugbrød...
Rødbedebites Brød og mel behøver ikke altid at hænge sammen. Prøv fx disse rødbedebites, der er lavet helt uden mel. Server rødbedebites som snacks eller som tilbehør til supper eller salater. 231 stk a 20 gram Ingredienser2.000 g Økologisk rødbede1.000 g Gulerodsstrimler (2538)1.000 g Økologiske helæg (36226)250 g Økologisk havregryn (26084)100 g Økologiske HUSK frøskaller100 g Chiafrø (33002)100 g Økologiske sesamfrø med skal (26381)50 g Økologisk bagepulver (26371)25 g Salt uden jod (34809)10 g Citronpeber (29728) Topping50 g Økologisk Vesterhavsost50 g Økologisk peberrod Rødbederne...
Rughapsere Brug dit daggamle rugbrød til at lave lækre små snacks – fx som her med dadler og chokolade. En lækker hapser til den lille formiddagssult. 137 stk a 20 gram Ingredienser1.000 g Økologisk daggammelt rugbrød – gerne softkerne500 g Økologiske dadler250 g Sirup gul (27303)250 g Økologiske hasselnødder (26387)250 g Økologisk KAOKA chokolade mørk 60% (32034)250 g Økologisk brun farin (34642)125 g Økologisk smør, saltet (26030)125 g Økologiske sesamfrø med skal (26381) Alle ingredienser blendes til en homogen masse. Sprøjtes i muffin-silikoneform (48137) og drysses evt. med sesamfrø....
Snitter med yuzu ganache Snitterne er lavet med en frisk og syrlig yuzu ganache. Yuzu er en perfekt fusion af flere af verdens citrusfrugter og minder om en lille grapefrugt, men med en ujævn ruflet overflade. Smagen er syrlig og bitter med noter af mandarin og lime. 78 stk á 71 gram Ingredienser375 g Øko smør saltet (26030)600 g Veliche chocolade, hvid 30% (32242)450 g Helæg, pasteuriserede (36225)450 g Stødt melis (34405)25 g Vanilla (29085)450 g CBP hvedemel (4001)15 g Orkide Bagepulver (964124)300 g OM Kranse XX (35103)200 g Mandelflager u/hinde (28080)200 g Veliche chocolade, hvid 30%...
Cheesecake med citron Cheesecake med et syrligt twist i form af en citroncreme i bunden og en flot gul citron gelé på toppen. 15 stk á 305 gram Ingredienser1.125 g Mandelbund - basisopskrift750 g Citroncreme - basisopskrift750 g Citron gelé - basisopskrift1.950 g Ostecreme med hvid chokolade - basisopskrift På de bagte mandelbunde sprøjtes 50 g citroncreme og derefter fyldes 130 g ostecreme i. Stik det frosne citronindlæg ud og læg den oven på ostecremen, så den dækker. Kagerne sættes på frost, til de har sat sig og tages ud efter behov.   Mandelbund - basisopskrift320 g Mandelfager uden...