Citrondrøm Lækker kage med citron og kardemomme 33 stk. á 92 gram Ingredienser600 g Øko smør saltet (26030)500 g Stødt Melis (34405)600 g Æg L (36228)125 g Frossen revet citronskal (2567)75 g Citronpuré (2551)30 g Orkide Bagepulver (964124)180 g Mandelmel (27058)200 g Veliche Chunk chokolade hvid (32244)75 g Veliche chokolade mørk 64% (32240) Topping med cremefraiche og kardemomme500 g Creme fraiche566 g Flormelis (34500)38 g Kardemomme Premium, stødt (29731)57 g Frossen revet citronskal (2567) Pisk smør og sukker sammen til det er luftigt. Pisk derefter æg i lidt ad gangen og tilsæt...
Appelsindrøm Lækker kage med appelsin og kardemomme 33 stk. á 90 gram Ingredienser600 g Øko smør saltet (26030)500 g Stødt Melis (34405)600 g Æg L (36228)125 g Frossen revet appelsinskal (2568)30 g Orkide Bagepulver (964124)180 g Mandelmel (27058)200 g Veliche Chunk chokolade mørk 48% (32244)75 g Veliche chokolade mørk 64% (32240) Topping med cremefraiche og kardemomme500 g Creme fraiche566 g Flormelis (34500)38 g Kardemomme Premium, stødt (29731)57 g Frossen revet citronskal (2567) Pisk smør og sukker sammen til det er luftigt. Pisk derefter æg i lidt ad gangen. Bland appelsinskal og...
Rouladestykke med hindbær og sukkerristede hasselnødder 62 stk. á 105 gram Ingredienser710 g Økologisk helæg (36226)400 g Øko æggeblomme (36221)890 g Stødt melis (34404)200 g Invertsukker med 20% honning (27600)890 g Debic piskefløde 35% (21130)6 g Salt uden jod (34809)550 g Øko hvedemel EXTRA (23012)590 g Mandelmel (27058)32 g Orkide bagepulver (964124)10 g Øko vaniljesukker (26334)10 g Økologisk kanel, stødt (26005)900 g Hasselnød krokant (32671) Hindbærganache388 g Øko hindbær puré, frossen (2560)862 g Veliche chokolade hvid 30% (32242) Helæg, blommer, sukker og invertsukker piskes op....
Rouladestykke med passionsfrugt og karamelflakes 61 stk. á 105 gram Ingredienser710 g Økologisk helæg (36226)400 g Øko æggeblomme (36221)890 g Stødt melis (34404)200 g Invertsukker med 20% honning (27600)890 g Debic piskefløde 35% (21130)6 g Salt uden jod (34809)550 g Øko hvedemel EXTRA (23012)590 g Mandelmel (27058)32 g Orkide bagepulver (964124)10 g Øko vaniljesukker (26334)10 g Økologisk kanel, stødt (26005)160 g Øko kakao (32033)900 g Karamelflakes 1-5 mm (32654) Passionsganache357 g Øko passionspuré, frossen (2561)893 g Veliche chokolade hvid 30% (32242) Helæg, blommer, sukker og...
Hvedeknopper Ingredienser2.600 g CBP Hvedemel (4001)400 g Ølandshvede fint (23001)300 g Æg (36228)200 g Creme Blanc (55463)200 g Saltet smør (36063)150 g Flydende surdej hvede (802042)150 g Stødt Melis (34405)125 g Kronjäst original gær (36018)30 g Salt med jod (34799)20 g Kardemomme Premium (29731)750 g Sødmælk750 g Vand Ingredienserne (undtagen smør og Creme Blanc) æltes sammen. Smør og Creme Blanc tilsættes, og dejen æltes skær. Efter 1. liggetid (ca. 15 min.) vejes dejen af til 2.700 g pr. pres. Virkes op og ligger yderligere 15 min. Slåes op og sættes på plade med træramme omkring (35...