Fladbrødssandwich toppet med rosmarin og havsalt. Fyld dem med salat, dressing og kød efter eget valg. Skær dem ud i fine stykker, og de er klar til at blive serveret i kantinen!
12 stk a 300 gram
Ingredienser
2.000 g Credi Ferment (949784)
25 g Kronjäst orig. gær (36018)
20 g Credifrost® Super (944696)
1.300 g Vand 1 (koldt)
150 g Vand 2 (koldt)
45 g Salt med jod (34799)
Rosmarin
Havsalt
Alle ingredienser (undtagen vand 2 og salt) blandes og æltes på en gang. Vand 2 tilsættes af 3 gange, når dejen har æltet 10 min. langsom. Saltet æltes med sammen med det sidste vand. Når dejen er færdig kommes den i en smurt kasse og står ca. 60 min.
Herefter stødes den og foldes som en kuvert for at stramme gluten op i dejen og den stilles på køl til næste dag.
Næste dag tages dejen ud og tempereres i ca. 1 time. Dejen vendes ud på durum og en plade gøres klar med bagepapir og drysses med durum. Ca. 300 g hakkes ud (alt efter størrelse på pladen) og kommes på pladen. Med vand eller olie trykkes dejen ned og ud til siden. Lad dejen hvile i 20 minutter, hvorefter processen gentages. Lad dejen hvile 20 min., og der trykkes en sidste gang. Top din fladbrødssandwich med rosmarin og havsalt. Lad den hvile 20 min. inden afbagning.
Afbagning
Sættes ind ved 260°C, skrues ned til 210°C og bages ca. 8-10 minutter.