Kakaosmør og -masse er hovedingredienserne i enhver god mørk og lys (mælk) chokolade og tilsammen det, der angiver kakaoprocenten i produktet. I den hvide chokolade er det kakaosmørret, der sætter procenten. Det er primært kakaosmørret, der giver chokolade den lækre bløde og smeltende mundfornemmelse, som sammen med kakaoens indhold af koffein og theobromin, gør det til et nydelsesmiddel, som er elsket verden over.
I en tid hvor forbrugerne har stor fokus på smag, kvalitet og bæredygtighed, er det oplagt at skifte den velkendte non-temperovertræk ud med en rigtig god chokolade. Nok er non-temp billigere og lidt nemmere at arbejde med end chokolade, men smagsforskellen og værdien af dine produkter er ikke den samme.
Du kan selv smage forskel, og det kan dine kunder også! Hos CBP har vi de seneste år udvidet og opgraderet vores chokoladesortiment i tæt samarbejde med flere af de største chokoladeproducenter i Europa.
Tag fat i os, hvis du vil vide mere, ønsker prøver eller har brug for sparring.
Vil du høre mere om vores sortiment, og hvordan vi kan hjælpe dig på chokolade, så tag fat i os med det samme
Den store, franske gastronomi chocolatier
Valrhona er kendt og elsket for deres passion, smag, kreativitet og kvalitet på chokolade. Når du vælger Valrhona chokolade, vælger du fransk gastronomi, når det bedst. Men Valrhona producerer også bæredygtig og ansvarlig kakao med respekt for både mennesker og jord.
Valrhonas kakaobønner kan spores tilbage til producenterne, og hvilke bønder, som har dyrket kakaobønnerne. Det giver en større gennemsigtighed for at kakaobønnerne er dyrket på en ansvarlig måde. Hos Valrhona er missionen at inspirere os alle til, at vi sammen arbejder for en fair og bæredygtig kakao og chokolade, som smager godt og gør verden bedre for os alle – som Valrhona siger: ”Together, good becomes better”.
I 2020 blev Valrhona B-Corp certificeret og dermed en del af et fællesskab, der arbejder målrettet på det, der er bedst for verden fremfor at være bedst i verden. Som B-Corp medlem har de forpligtet sig til at leve op til og dokumentere arbejdet og forbedringer på det sociale- og miljømæssige område. For at nå disse mål har Valrhona indgået langsigtede partnerskaber med farmere, som deler Valrhonas værdier og målsætninger.
Dette er den ikoniske mørke chokolade fra Valrhona. En ægte Grand Cru klassiker. Den blev lanceret i 1986 og var for sin tid en af verdens mest bitre chokolader.
Kakaobønnerne er et blend af aromatiske profiler som findes i klassiske kakaobønner fra Trinidad, Dominikanske Republik, Jamaica, Ghana og Madagaskar og som altid er nøje udvalgt for at sikre en balanceret, unik og konsistent smag. Smagen er kompleks, balanceret, ristet og bitter.
Varenr. 32750 · 3 kg
Andoa mørk 70% er en økologisk Grand Cru Pure Origin chokolade, lavet af kakaobønner udelukkende fra Peru. De økologiske kakaobønnerne er nøje udvalgt af Valrhonas eksperter og deres lokale partnere.
Smagen er et boost af friskhed kombineret med en bitterhed, som bliver mere kompleks og aromatisk, mens du smager den.
Andoa er navnet på en uddød indiansk dialekt, som især blev talt i Loreto-regionen i det peruvianske Amazonas.
Varenr. 32767 · 3 kg
En Single Origin chokolade lavet på kakaobønner fra Madagaskar. Med noter af syrlige røde bær sender smagen dine sanser og tanker på en rejse til Madagaskar. Her vokser der fantastiske kakaotræer i skøn harmoni med lækre frugttræer og krydderier, som alt sammen er med til at sætte sit præg på smagen i kakaobønnerne.
Chokolader fra Single Origin serien er altid lavet på kakaobønner, som kun stammer fra et specifikt land. Det er lande, der er specielt udvalgt for deres kvalitet og unikke smag.
Varenr. 32751 · 3 kg
En Single Origin chokolade lavet på 100% brasilianske kakaobønner. Smagen er en mellemting mellem lys og mørk. Rig på kakao samt skønne noter af bitterhed og kiks. Smagsnoter som sender dig ind for at opdage den fauna og flora, der lever i skyggen af Brasiliens gamle skove.
Chokolader fra Single Origin serien er altid lavet på kakaobønner, som kun stammer fra et specifikt land. Det er lande, der er specielt udvalgt for deres kvalitet og unikke smag.
Varenr. 32768 · 3 kg
Til at frembringe den unikke smag af banan og syre i Kidavoa har Valrhona anvendt en speciel teknik, hvor kakobønnerne bliver dobbelt fermenteret. Kakaobønnerne fermenteres, som de plejer, men tilføjes en ekstra fermenteringsproces, hvor der tilsættes bananpulp. Denne proces er med til at give Kidavoa sin unikke og naturlige aromatiske smag af banan.
Kidavoa er en mælkechokolade med et relativt højt kakaoindhold, memlig 50%. Smagen er derfor rig på kakao til at være en mælkechokolade. Af mindre smagsnoter kan nævnes, at den også er frisk og frugtig. Kidavoa indeholder ikke soja, men solsikke lecithin samt vanilje fra Madagascar.
Varenr. 32781 · 3 kg
Jivara mælk er en del af Valrhonas Grand Cru Blend sortiment. Det er en mælkechokolade med en bemærkelsesværdig smagsoplevelse med markante kakaonoter.
Denne couverture mælkechokolade har været banebrydende for de normale forventninger til, hvordan en mælkechokolade skal smage. Jivara er et blend af to aromatiske og klassiske kakaoprofiler fra hhv. Equador og Ghana. Smagen er cremet chokolade noter, kombineret med de ultimative noter af vanilje og malt.
Varenr. 32752 · 3 kg
Denne hvide chokolade er en del af Valrhonas Gourmet sortiment. Den har på lige fod med andre af Valrhonas kvaliteter opnået ikonisk status blandt professionelle konditorer og kokke og blevet en standardkvalitet.
Ivoire er kendetegnet ved at have en delikat sødme med smag af varme og bløde mælkenoter og fremtrædende vanilje. Smagsprofilen er balanceret og behagelig. Særdeles velegnet i kombination med citrusfrugter eller røde bær.
Varenr. 32753 · 3 kg
Caramélia er en del af Valrhonas ’indulgence’ chokolader. Indulgence betyder tilfredstillelse, glæde, fornøjelse, nydelse, og vi lover, at Caramélia er alt dette i en mundfuld!
Caramélia er en klassiker, som har banet vejen for Valrhonas øvrige ’indulgence’ chokolader, hvor du blandt andet også finder Dulcey. Caramélia har en blød, luksuriøs smag med en kraftig skøn smag af karamel, saltet smør og kakao.
Varenr. 32782 · 3 kg
Valrhona lancerede i 2012 den fjerde chokoladefarve, farven blond. Dulcey er navnet på denne ikoniske chokolade. Manden bag Dulcey er Frédéric Bau, som er kreativ direktør for Valrhona og grundlægger af L’École du Grand Chocolat Valrhona.
Historien forlyder, at han en dag kom til at lade den hvide chokolade stå lidt for længe over ”la bain-marie” (vandbadet). Til hans overraskelse blev den blond og fik en delikat smag og duft af friskbagt kage og karamelliseret mælk. Det tog yderligere 8 år at udvikle Dulcey chokoladen med den perfekte profil af karamelliseret mælk. Dulcey indeholder ikke farvestoffer og har ikke tilsat aromaer. Karamelsmagen opnås fra mælkepulveret og processen.
Dulcey smager af karamelliseret mælk, biscuits og mindre noter af salt og siges at fremtrylle de skønneste og lækreste personlige minder fra barndommen. Absolut en man skal prøve!
Varenr. 32754 · 3 kg
Valrhona Jordbær couverture/overtræk er en skøn blanding af kakaosmør, sukker og naturlig jordbær – en enkelt og smagfuld komposition.
Inspiration Jordbær er udviklet i samarbejde med Valrhonas udviklingsteam og kunder. Deres tro på denne produktudvikling blev belønnet, da den vandt hovedprisen ved Sirha innovation Awards i 2017.
Smagen er sød, frisk, blød og lækker og leder tankerne hen på sol og sommer. Den unikke smag af jordbær, og den smukke røde farve tilføjer et strejf af solskin til dine sommerkager og desserter.
Varenr. 32771 · 3 kg
Inspiration Passionsfrugt couverture/overtræk er en skøn blanding af kakaosmør, sukker og naturlig passionsfrugt – en enkelt og smagfuld komposition.
Inspiration Passionsfrugt er fremstillet af forarbejdet frisk frugt af høj kvalitet, som giver en autentisk farve og smag i kombination med den bløde kakaosmør.
Smagen er sød, frisk, blød og lækker og leder tankerne hen på solen og de tropiske lande. Den unikke smag af passionsfrugt tilføjer et strejf af solskin til dine sommerkager og desserter.
Varenr. 32770 · 3 kg
Valrhona Hindbær couverture/overtræk er en skøn blanding af kakaosmør, sukker og naturlig hindbær – en enkel og smagfuld komposition.
Smagen er syrlig, frisk og frugtig og leder tankerne hen på sol og sommer. Den unikke smag af hindbær, og den smukke røde farve, tilføjer et strejf af solskin til dine sommerkager og desserter.
Varenr. 32772 · 3 kg
Satilia kvaliteterne er en del af Valrhonas Professional Signature sortiment. De er udviklet til at imødekomme professionelle behov og er ideelle til specielt coating/overtræk. Teksturen er nem at temperere og arbejde med. Finishen er blød og satinagtig, hvilket gør, at dine overtrukne produkter kommer til at stå skinnende og skarpe.
Satilia mørk er perfekt afrundet med en balanceret smag af kakao og ristede nødder.
Varenr. 32755 · 12 kg
Satilia kvaliteterne er en del af Valrhonas Professional Signature sortiment. De er udviklet til at imødekomme professionelle behov og er ideelle til specielt coating/overtræk. Teksturen er nem at temperere og arbejde med. Finishen er blød og satinagtig, hvilket gør, at dine overtrukne produkter kommer til at stå skinnende og skarpe.
Satilia mælk er cremet og blød med afrundede noter af mælk og kakao.
Varenr. 32756 · 12 kg
Satilia kvaliteterne er en del af Valrhonas Professional Signature sortiment. De er udviklet til at imødekomme professionelle behov og er ideelle til specielt coating/overtræk. Teksturen er nem at temperere og arbejde med. Finishen er blød og satinagtig, hvilket gør, at dine overtrukne produkter kommer til at stå skinnende og skarpe.
Satilia hvid er som Satilia mælk og mørk nem at arbejde med. Den balancerede ”full-bodied” smag og profil gør den velegnet til alle applikationer.
Varenr. 32757 · 12 kg
Pépites er små bagestabile drops til indbagning. Brug dem, når du vil gøre dine chokoladeboller, cookies, rørekager ekstra lækre for dine kunder.
Smagen er kraftfuld og med en dejlig smag af kakao.
Varenr. 32760 · 7.500 cts/kg · 6 kg
Smagen i disse Bâtons sticks er en ny sammensætning, hvor der er anvendt Valrhonas Grand Chocolate Couverture med frundede behagelige smagsnoter. Det høje kakaotørstof indhold på 55% giver sticksene en kraftig kakaosmag. Formen er afrundet for at undgå at sticksene gennemborer din wienerbrødsdej.
Varenr. 32762 · 1,6 kg
Belgisk chokolade for professionelle
Veliche chokolade er belgisk chokolade udviklet til gourmet og godkendt af anerkendte belgiske ”chefs”. Det er kvaliteter, hvor man har stor fokus på at sikre konstant ensartet kvalitet i varianterne, optimal ”shine og knæk” samt optimal viskositet, som gør dem nemme at arbejde med.
Veliche chokolader bærer Rainforest Alliance mærket med den lille grønne frø. Det er din sikkerhed for at kakaobønnerne er nøje udvalgte og udelukkende kommer fra certificerede kakaodyrkende områder. Ved at bruge Rainforest Alliance certificeret chokolade er du med til at sikre en mere bæredygtig kakaoindustri.
Rainforest Alliance fokuserer primært på flg. bæredygtige områder:
Vores Veliche kvaliteter sources gennem et partnerskab med belgiske Smet Chocolaterie, som har produceret chokolade i mere end 60 år. De er en familiegrundlagt virksomhed, som i 2019 blev en del af Cargill familien.
Veliche Temptation er en velsmagende mørk chokolade. Smagen er bittersød, ikke specielt kraftig af en 64% at være, men velafbalanceret og med en mild syre.
Varenr. 32240 · 2 x 5 kg
Denne chokolade har en let frugtagtig, intens og rig smag af mørk chokolade, samtidig med at den er blød og ikke tør. Mange oplever at mørk chokolade med over 70% kakaotørstof, bliver for bitter og tør i smagen, men ikke denne.
Varenr. 32243 · 2 x 5 kg
En rig og velsmagende mælkechokolade. Smagen er relativ fyldig af en mælkechokolade at være og med delikate noter af karamel og kakao. Den er blød, cremet og vanedannende.
Varenr. 32241 · 2 x 5 kg
En cremet og fyldig hvid chokolade. Rig på mælke- og vaniljesmag.
Varenr. 32242 · 2 x 5 kg
Lækre bagestabile chuncks – perfekte som inclusion/indbagning.
Varenr. 32244 · 8 kg
Lækre bagestabile chuncks – perfekte som inclusion/indbagning.
Varenr. 32246 · 8 kg
Små uregelmæssige chunks. Velegnet som pynt/drys på kager eller i fyldninger, når det bare skal smage ekstra godt.
Varenr. 32531 · 10 kg
Formet som dråber, som gør det nemt at dosere og smelte. Velegnet i chokoladeapplikationer, hvor du ønsker en glattere/mere flydende konsistens.
Varenr. 32239 · 3 kg
Den franske klassiker
Cémoi har stolte traditioner og dybe rødder i udvikling og produktion af chokolade. De har produceret chokolade igennem mere end 200 år og er en anerkendt leverandør og samarbejdspartner til konditori- og bageribranchen i Frankrig.
CBP startede samarbejdet med Cémoi tilbage i 2015 og sammen har vi udviklet CBP’s egne private label kvaliteter, under brandet Xocofine.
Kakaobønnerne til chokoladerne fra Cémoi kommer overvejende fra Vestafrika. Specielt på Elfenbenskysten har Cémoi igennem mere end 40 år opbygget tætte samarbejdsrelationer, opført egen kakao-produktion samt opnået ry for at være med til at sikre udvikling og bedre levevilkår for lokalbefolkningen.
I mere end 20 år har Cémoi arbejdet fokuseret på at stoppe kakao-relateret skovrydning. Gennem Cocoa & Forests Initiative (CFI) støtter Cémoi kakaobønder og deres lokalsamfund med bl.a. træning i god landbrugspraksis, udviklingsprojekter som skal sikre bedre kakaokvaliteter, samt forskellige bæredygtige landbrugsprojekter.
For at nå sit mål om 100% kakaogaranti uden skovrydning er Cémoi i øjeblikket ved at kortlægge al deres kakaoindkøb fra Elfenbenskysten. I 2022 var mere end 85% af kakaofarmene, der leverer til Cémoi, GPS-polygon-kortlagt.
Varenr. 32004 · 10 kg
Varenr. 32095 · 10 kg
> Pt udsolgt
Varenr. 32096 · 10 kg
Varenr. 32097 · 10 kg
En skøn og velsmagende chokolade, som er perfekt til "Pain au chocolat" / chokolade croissanter
Varenr. 32006 · 1,6 kg
Good value for money
Hos CBP har vi gennem de seneste år opbygget et tæt samarbejde med Göteborgs Food i Budapest, Ungarn. Måske tænker man, at deres firmanavn er lidt forvirrende med tanke på, at hovedkontor og produktion ligger i Ungarn. Forklaringen findes i historien. Göteborgs Food Budapest blev grundlagt i 1993 af to gode venner med en passion for søde sager og iværksætteri. Den ene var bosiddende i Budapest, den anden var flyttet fra Ungarn til Göteborg i Sverige. Det er stadigvæk familien til de to, som driver virksomheden i dag.
Göteborgs Food er specialiserede i produktion af compound/vekao, chokolader, fondanter og fyldninger, og leverer bredt til bagerier, konditorer og konfekture samt isproducenter.
I 2016 flyttede fabrikken ind i helt nye kontor- og produktionslokaler. Det er en topmoderne, effektiv og professionel produktionsvirksomhed, som i høj grad lever op til deres værdier om at levere kvalitet, fleksibilitet og hensyn til kunder og omverden.
I vores samarbejde udvikles der løbende nye spændende produkter til bageri, konditori og konfekture. Vores økologiske Xocofine produkter er nogle af de produkter, vi har udviklet i fællesskab. Det er chokolader for dig, der gerne vil have, at økologi opfylder de vigtigste behov, hvad angår smag, viskositet, ”shine og knæk” m.m.
Alle kvaliteterne kommer i et mini-drop format, som gør det nemt at dosere.
Varenr. 32090 · 10 kg
Varenr. 32091 · 5 kg
Varenr. 32089 · 10 kg
Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores sortiment, og hvordan vi kan hjælpe dig på chokolade, så tag fat i os.
@ CBP - All rights reserved - Privatlivspolitik