Hos CBP er vi stolte af at have indgået et samarbejde med Valrhona chokolade i Frankrig og være blevet forhandler af et udvalg af deres bedste chokolader til konditori og bageri.
VALRHONA er kendt og elsket for deres passion, smag, kreativitet og kvalitet på chokolade. Når du vælger Valrhona chokolade, vælger du fransk gourmet, men støtter også dyrkning af bæredygtig og ansvarlig kakao med respekt for både mennesker og jord. 100% af Valrhonas kakaobønner, kan spores tilbage til producenter, hvem der har dyrket kakaobønnerne. Det giver større gennemsigtighed og tryghed for, at kakaobønnerne er dyrket på en ansvarlig måde.
I januar 2020 blev Valrhona B-Corporation medlem, og er dermed en del af et fællesskab, der arbejder fokuseret på det, der er bedst FOR verden.
Når man arbejder med chokolade er det vigtigt, at man bruger den rigtige chokolade kvalitet til formålet. Så uanset om du er på udkig efter chokolade til at overtrække, støbe fyldte chokolader, chokolademousse, -ganache eller -is, så har vi Valrhona kvaliteter til formålet.
Valrhonas serie Single Origin Grand Cru er det bedste af det bedste inden for chokolade. Denne serie indeholder chokolade fra et enkelt område. Prøv fx Manjari med chokolade fra Madagascar, der har en frisk og frugtig profil.
Serien Grand Cru Blends er samme høje kvalitet som Single Origin. Her har man blot i stedet blandet kakao fra forskellige områder for at opnå en bestemt smagsprofil. Prøv fx. Guanaja 70%, der er afbalanceret, ristet og bitter.
Serien Professional Signature er kendetegnet ved chokolader, der er nemme at bruge og samtidig giver fremragende resultater. De har typisk en meget fyldig smag, god balance og er konsistente i kvaliteten.
Klik på billedet for at hente Valrhona's guide til temperering af deres chokolader.
Når du vælger Valrhona, vælger du bæredygtig chokolade. Klik på billedet for at læse mere.
@ CBP - All rights reserved - Privatlivspolitik