Speciale: Konditor, marcipan, chokolade. Morten er uddannet chocolatier.
Område: Sjælland, Århus, Djursland og Bornholm
Morten Sørensen har været hos Odense Marcipan gennem mere end et årti. Han har tidligere været bagermester og kender alt til hverdagen i et travlt bageri.
– Jeg er ude hos bagerne i mit område og nyder hver eneste dag. Det er sjovt og givende at få tingene til at lykkes, og bageren får en god oplevelse. Det er selvfølgelig min faglige ekspertise inden for konditorområdet, der er kernen i min ydelse.
– Det kan eksempelvis være, når en kunde har brug for ideer op til en særlig event, eksempelvis hjælper jeg hvert år en bager med at forberede Kagens Dag i byen – sammen laver vi opskrifter, bager, stiller op og gør alt det, sådan en dag kræver. Det er virkelig sjovt for mig personligt, men det bedste er, at det rykker for bageren og styrker hans forretning.
– Jeg bruger også tid hos Odense Marcipan, hvor vi udvikler nye opskrifter til SPRØD. Det er sjovt og spændende at lede efter løsninger, der smager lige så godt, eller endnu bedre, end de kendte.
I 2024 er Morten blevet færdiguddannet som chocolatier