Snackbar - Den poppede 151 stk. á 40 gram Ingredienser3.000 g XOCOFINE Mørk (Ø 20mm)1.600 g Glukose 84%1.000 g CBP Poppet Rug400 g Cashewnødder40 g Læsø groft sydesalt Chokoladen smeltes og røres sammen med de øvrige ingredienser. Presses ud i en kantplade og glattes fint ud. Pladen står til næste dag , hvor den er klar til udskæring. Det er en fordel at glukosen er bageritemperatur, samt at kedel og spartlen er lune. Bestil ingredienserne her
Fladbrød & Snackbrød 22 stk. á 500 gram Ingredienser3.000g Hvedemel Manitoba Casillo1.500 g Bygsur 20aktiv, flydende1.000 g Ølandshvede fuldkorn1.000 g Durum Extra Arancio200 g Solsikkekerner bakery150 g Salt m/jod100 g Chia frø100 g Hørfrø100 g Græskarkerner100 g Planteolie, vegetabilsk40 g Kronjäst orig. Gær3.000 g Vand 11.000 g Vand 2 Ingredienserne (på nær salt og vand 2) æltes 10 min. langsomt. Salt tilsættes og vand 2 (lidt efter lidt) og dejen æltes skær i 2. gear. Ligger 60 min. i dejkasse. Dejen stødes (foldes sammen) og stilles på køl i 1 – 2 døgn. Opslåning: Dejen tages fra...
Focaccia med grønkål 33 stk. á 402 gram Ingredienser6.000 g Credi Ferment120 g Salt med jod100 g Kronjäst original gær4.000 g Vand500 g Vand 21.750 g Frossen Grønkål175 g Majsgranulat175 g Sesamfrø, afskåret100 g Flagesalt350 g Ekstra Virgin Olivenolie Dejen (på nær Vand 2, salt og grønkål) æltes i 6 min. i 1. gear. Vand 2 tilsættes i 2. gear ad 2 gange. Salt tilsættes de sidste 3 min. sammen med grønkål. Når dejen er kørt, vejes 2.200 g af og lægges i en smurt plastbakke, hvor den hviler tildækket i en time til halvanden. Derefter lægges den i en kantplade foret med siliconepapir og...
Runebergtærter 30 stk. á 90 gram Ingredienser400 g Smør, saltet (36063)160 g Stødt Melis (34404)80 g Farin brun (34645)200 g Æg L (36210)150 g Kiks, fuldkorns-, digestivetype (Pro055)100 g Hasselnødder, hakkede (28025)200 g Debic Fløde 40% (21120)400 g CBP Hvedemel (4001)20 g Orkide Bagepulver (964124)10 g Kardemomme, Premium (29731) 400 g Vand200 g Stødt Melis (34404)150 g Rom (Pro027) 150 g IGOS Hindbær frugtfyldning 60% (30061)75 g Hvid glasur (34500) Butter Cake, stødt melis og brun farin piskes luftigt. Æggene tilsættes lidt efter lidt, og dejen skrabes ned. Kiksene smuldres og...
Råglimpa 13 stk. á 1000 gram Ingredienser1.000 g CBP Skåret rug (4081)1.000 g Vand 14.500 g CBP Rugmel (4080)1.000 g CBP Fuldkornshvedemel (4091)800 g Flydende surdej rug (802037)300 g Kartoffelflager (33713)150 g Salt m/jod (34799)80 g Kronjäst original gær (36018)4.800 g Vand 2 Dejen vejes af på 1000 g og virkes op på plader drysset med rugmel. Brødene sættes på køl til næste dag og stilles i bageriet med en pose over. Når brødene har fået temperatur (15°C) og er rasket, sættes de i ovnen. Bages i ca. 45-50 min. ved 180°C. Tip: Prøv også at dele brødene i fire stykker til sandwich –...