87 stk. á 85 gram
Ingredienser
1.800 g CBP Hvedemel (4001)
300 g Smør, saltet (36063)
225 g Øko Rørsukker (34648)
200 g Kronjäst original gær (36018)
25 g Kardemomme, Premium (29731)
25 g Salt uden jod (34809)
10 g Orkide Bagepulver (964124)
1.000 g Sødmælk
2.100 g Debic piskefløde 35% (21135)
850 g Deli Karamel (40225)
Dejen hviler 15 min. på bordet efter køretid og vejes af i bræk på 2.550 g. Hviler igen 10 min. Virkes op og sættes på plade. Bollerne raskes og stryges med æg. Bages i 6-7 min. ved 190-200C og afkøles. Skæres igennem og 20 g karamel sprøjtes i cirkel på bunden. Fløde sprøjtes i ca. 50-75 g efter ønske og bollen lægges sammen. Pyntes efter eget ønske – her med hvid glasur, frysetørret hindbær (35476) og røde 3D hjerter (48455)
Tip: Kan også fyldes med diverse frugtkompotter og flødeskum.