Skoleboller

42 stk. á 120 gram

Ingredienser
1.800 g CBP Hvedemel (4001)
300 g Smør, saltet (36063)
225 g Øko Rørsukker (34648)
200 g Kronjäst original gær (36018)
25 g Kardemomme, Premium (29731)
25 g Salt uden jod (34809)
10 g Orkide Bagepulver (964124)
1.000 g Sødmælk
850 g Kåkå Vaniljecreme (25135)
500 g Flormelis til glasur (34500)
120 g Kokosmel, medium (34008)

Dejen hviler 15 min. på bordet efter køretid og vejes af i bræk på 2.550 g. Hviler igen 10 min. Virkes op og sættes på plade. Bollerne fyldes med creme efter lidt raskning og raskes færdig med fyld.

Bages i ca. 6-7 min ved 190-200°C og afkøles. Sprøjtes med hvid glasur og vendes i ristet kokos.