Tips fra bagerkrisemøde Sortiment - har du det rigtige Er dit sortiment for bredt? Vil du kunne dække kundernes behov med et smallere sortiment? Tag de ting fra, du ikke sælger meget af. Har du det rigtige sortiment? Hvad kan bages mere rationelt og med mindre lønkroner? Gennemgå hele sortimentet – få de mest lønsomme produkter rykket frem i butikken – og fortæl butikspigerne hvilke produkter, de skal anbefale kunderne (dem I tjener mest på) Er dit sortiment for bredt? Vil du kunne dække kundernes behov med et smallere sortiment? Tag de ting fra, du ikke sælger meget af  Er der basis for...
Tips fra bagerkrisemøde Elforbrug - har du styr på dine fråser? Gennemgå frysere, ovne, køl, ventilation, elaftaler osv. Er der noget, der kan optimeres eller slukkes i perioder. Har du styr på dine ”fråser” i elforbruget? Gennemgå frysere, ovne, køl og ventilation. Kan der slukkes eller justeres på temperaturen i perioder i løbet af dagen eller ugen? Eller giver det mening at skifte ud? Hold øje med din temperatur, hvor koldt skal det stå? Kan du skrue ned for temperaturen af dit varme vand? Hvidevarespecialist anbefaler ikke, at du slukker for køleskabe hen over natten, når de bruges...
Tips fra bagerkrisemøde Skab ekstra trafik til din butik Få initiativer til at fastholde og skabe ekstra trafik til din butik. Brug af de sociale medier til at fortælle om dit håndværk, kvalitet etc. Vis det fx med en lille video fra nattens produktion af brød og kager. Initiativer for at fastholde og skabe ekstra trafik til din butik Hold fast i og vær stolt af den gode kvalitet – fremhæv den. Det er vores eksistensberettigelse på den lange bane Sælg dig ud af krisen, lav det rigtige til den rigtige pris, så kurv-størrelse bliver større Loyalitetsrabat (stempelkort eller bon-kringle)....
Snackification Små måltider til kantinen Inspiration til små, lækre måltider, der kan friste dine gæster hele dagen Sulten efter en snack? Sunde snacks er ikke en fremtidstrend. Det er her og nu. Gæsterne kræver sundere alternativer, som mini-salater, chiagrød, ingefærshots og smoothies. For vi danskere elsker at snacke, og i en travl hverdag sætter vi pris på små, nemme og lækre måltider, der kan passe ind mellem dagens mange gøremål.  Vi har udviklet en lang række gode produkter, som du nemt kan lave, og som matcher dine gæsters behov. Grønkåls crackers Næringsrige kiks med grønkål, der...
Svedje rugbrød Groft og kernefyldt rugbrød Ingredienser1.800 g Rugkerner (26086)1.800 g Vand3.000 g Øko svedje rugmel (26328)900 g Flydende surdej rug (802043)200 g Farin brun (34639)100 g Salt m/jod (34799)90 g Kronjäst original gær (36018)2.800 g Vand Rugkernerne koges i 15 min. og afkøles (evt. dagen før). De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes langsomt i 15 min. Hviler dernæst i 30 min. inden afvejning. Vejes af på 600 g i ”singleform” og kan drysses med havreflager. Raskes ca. 60 min. og og bages som normalt rugbrød til kernetemperaturen er 96°C. Bestil ingredienserne...