Reducer dit madspild i storkøkkenet Brug grøntsagsrester i dit hjemmelavede brød Du kan sagtens bruge overskudet fra gårsdagens salatbuffet i dit brød. Se fx opskriften på grøntsagsbrød herunder. Ingredienser som kogte ris, bulgur, quinoa eller lignende kan også sagtens bruges i din dej. Hold gerne en fast formel på 10-15% af melmængden, så den gode kvalitet opretholdes. Yoghurt, skyr, hytteost og blendede, tilberedte grøntsager som eksempelvis kartofler, gulerødder, rødbede og squash kan du bruge som supplement til vand. Erstat maks. 10% af vandet med blendede grøntsager. ...
Gå til skilteservice CBP skilteservice Giv din markedsføring et flot og ensartet udtryk På CBP’s online skilteportal kan du vælge mellem et stort udvalg af plakater og prisskilte samt uploade dine egne billeder. Plakater og skilte kan laves med dine egne tekster og billeder - eller du kan vælge imellem et stort antal færdige motiver og skabeloner. Se eksempel på skiltekampagne Som CBP Premium kunde får du 100 stk. gratis plakater årligt - du betaler kun for forsendelsen fra trykkeriet. Du kan dog også vælge at printe plakaterne selv. Læs mere om CBP skilteprogram her
CBP’s fagkonsulenter hjælper dig Eksperterne er lige ved hånden CBP’s fagkonsulenter er specialister på hver deres felt og brænder for at løse problemer og udvikle nye produkter tilpasset dit køkken og dine gæster. Mød dem her og se, hvad de kan gøre for dig. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Hejni Andersen, Fagkonsulent bageri Speciale: ”Bagt fra bunden” og surdej Område: Hele landetUddannelse: Bager En erfaren bagerprofessionel på holdet. Hejni hjælper kantiner, storkøkkener og bagerier i hele landet og...
Brug surdej i din brødproduktion Surdejsbrød behøver ikke kun være noget, du forbinder med små mikrobagerier. Lad os hjælpe dig i gang med at lave de lækreste surdejsbrød med sprød skorpe og saftig krumme i dit storkøkken. Vi elsker surdej i alle afskygninger – hjemmelavet surdej, færdiglavet surdej, tørret og flydende surdej samt både inaktiv og aktiv surdej - og det gør dine gæster garanteret også. Surdejsbrød har aldrig været så populært som nu. Surdejen hjælper på et bedre vandoptag og giver en smidig dej. Rustikke brød med sprød skorpe, masser af smag og karakter, samt en saftig...
Tips fra bagerkrisemøde Udgifter - kig dem igennem Hvilket tidspunkt på døgnet giver flest penge i kassen. Hvilke giver mindst? Kan åbningstiden indskrænkes uden at miste omsætning? Kig dine udgifter igennem – har du styr på, hvad du bruger dine penge til? Få hjælp af din revisor til at få helt styr på nøgletal. Få lavet en økonomisk gennemgang af jeres forretning og de enkelte produkter, så du præcist ved, hvad omkostningerne og indtægterne er samt dækningsbidraget Der er gode erfaringer med at involvere medarbejderne i en svær tid – ofte kommer de med forslag til løsninger og får...