Grønkålsmazariner 8 stk. á 70 gram Ingredienser1.000 g Platin Cake lys – basisopskrift15 g Salt uden jod (34809)1.000 g Mazarinmasse – basisopskrift300 g Frossen Grønkål400 g Lemon Cheese creme – basisopskrift Rør platin cake massen med salt i 5 min. ved mellem hastighed. Rør mazarinmassen og den hakkede grøntkål i det sidste minut af køretiden. Vej 70 g kageblanding af i en form og bag dem i ca. 15-18 min. ved 180°C. Efter afkøling bundtrækkes de med chokolade og en roset af lemon cheese creme på toppen, ca. 12 g pr kage. Platin Cake lys – basisopskrift 1.870 g1.000 g Platin credi cake lys...
Brødhaps med bygsur 689 stk. á 21 gram Ingredienser5. 000 g Øko hvedemel Manitoba (26220)2.000 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)2.500 g Katofler, børstede, forkogte og hakkede 500 g Comté ost, revet 130 g Salt med jod (34799) 125 g Ireks Øko. Frimat (600826) 25 g Økologisk gær3.500 g Vand700 g Brødtopping (basisopskrift) ArbejdsbeskrivelseÆlte-/pisketid: 8+4 minDejtemperatur: 26 °CLiggetid: 60 minInsætningstemperatur: 250 °CDamp: 10 sek.Afbagning: 230 °C 8-10 min. Dejen æltes skær. Kogte kartofler og ost æltes forsigtigt i dejen. Dejen kommes i dejkasse (60 min). Herefter foldes sammen og...
Banana - banankage med rom og chokolade Ingredienser2.500 g Mazarinbund med chokolade - basisopskrift2.500 g Kagebund - basisopskrift1.000 g Romlage - basisopskrift1.500 g Banan Der sprøjtes 25 g chokolademazarin i silikoneform (48127) og ovenpå sprøjtes 25 g kagebund. Så lægges der 15 g banan på samt 10 g romlage. Bages ca. 15-20 min. ved 190 ° C. Basisopskrift mazarinbund med chokolade 5.000 g1.000 g OM Bitter 00 med æg fra fritgående høns (35007)1.000 g Stødt Melis (34405)1.000 g Debic smør uden salt 82% (38874)1.000 g Helæg Past. (36213)700 g XOCOFINE Mørk 60% (32052)300 g CBP Hvedemel...
Grønne bites 250 stk. Ingredienser2.000 g Frossen grønkål900 g Skrabeæg L, 63-73 g (36228)500 g Gulerødder, friskrevne (29621) 250 g CBP Havreflager (4096)50 g HUSK Frøskaller 50 g Orkide Bagepulver (9641249) 25 g Salt uden jod (34809) 10 g Timian (29743) Husk frøskaller blandes med de tørre ingredienser. De øvrige ingredienser tilsættes og røres sammen til en homogen masse. Sprøjtes ud i siliconeform, kan drysses med forskellige toppings. Sættes på plade og bages i 12 min. ved 230°C. Bestil ingredienserne...
Purpurbrød Purpurhvede er en kvalitetsmel, som giver dit bagværk en masse god smag.⁠ Skaldelene indeholder fra naturens hånd anthocyaniner, hvilket giver brød bagt af purpurhvede et flot lilla skær. 18 stk. á 600 gram Ingredienser3.500 g Øko Hvedemel, Tipo 00 (26085)1.500 g Bygsur 20 aktiv, flydende (802038)1.500 g Øko Purpurmel, fuldkorn (23007)400 g Tørret tranebær (31233)400 g Valnøddebrud, Light Broken (28386)140 g Salt med jod (34799)75 g Kronjäst orig. gær (36018)30 g Granatæble pasta (29175)3.200 g Vand Alle ingredienser køres sammen. Dejen hviler 60 min. i dejkasse. Virkes op og...