80 stk. á 53 gram
Ingredienser
2.000 g Credi Ferment (949784)
40 g Salt med jod (34799)
35 g Kronjäst orig. gær (36018)
1.130 g Vand
500 g Danablu, 50+
500 g Valnøddebrud, Light Broken (28386)
40 g Øko Honning (26333)
Dejen æltes i 5 min. i 1. gear, og 5 min. i 2. gear, hvor valnødder og honning tilsættes. Osten smuldres og tilsættes først det allersidste minut.
Når dejen er kørt, hviler den tildækket i 15-20 min., og derefter vejes den af på stykker à 1600 g, som virkes runde og hviler igen 15-20 min. Dejstykkerne virkes runde i rundstykkemaskine, vendes evt. i durum, og sættes på plader med ramme omkring ligesom hveder. 6 x 8 stk. på en plade. Snittes inden rask og stilles i raskeskab i 40-50 min. Sættes i ovnen ved 250°C og dampes let. Reducer til 190°C og bages i 16-20 min.
Se opskrift på madboller med kartoffel, rosmarin og feta i CBP Premium Pro (www.cbppremiumpro.dk)