Brødhaps med høost og kartoffel Opskriften giver 350 stk á ca. 43 g Ingredienser5.000 g Hvedemel ”0” Manitoba2.500 g Surdej (se basisopskrift herunder)2.500 g Kartofler (børstede, forkogte)500 g Høost fra Naturmælk130 g Salt uden jod125 g Ireks Økologisk Frimat25 g Gær3.500 g Vand700 g Brødtopping (se basisopskrift herunder) ArbejdsbeskrivelseÆlte-/pisketid: 8+4 min.Dejtemperatur: 26°CLiggetid: 60 min.Indsætningstemperatur: 250°CDamp: 10 sekAfbagningstemperatur: 230°C, 8-10 min. Dejen æltes skær. Kartofler og ost (hakkede) æltes forsigtigt i. Kommes i dejkasse (60 minutter). Foldes sammen...
Cruffins med peanut- og banan creme 70 stk. á 120 gram Ingredienser2.650 g CBP Hvedemel650 g Sødmælk255 g Øko Rørsukker210 g Helæg past. skrabe130 g Havresur 20 aktiv flyd.100 g Kronjäst orig. gær55 g Salt u/jod600 g Vand1.700 g Butter Pastry 100%2.100 g Peanut/banan fyld – basisopskriftPeanut/banan fyld 1.560 gram1.000 g KåKå Vaniljecreme400 g Debic piskefløde 35%80 g Puratos Classic Banan80 g Peanut butter creamy Når smørret er pakket ind i dejen, hviler de til en ensartet temperatur. Rulles 2 x 4 og hviler på køl mellem hver rulning. Den færdige dej rulles ned til 3,5 mm og skæres ud som...
Broa de Milho – portugisisk majsbrød 12 stk. á 800 gram Ingredienser3.000 g Hvedemel Manitoba Casillo1.000 g Durummel Semolina RMC fin1.000 g Majsmel1.000 g Bygsur 20aktiv, flydende250 g Brød & Kagesirup140 g Salt m/jod50 g Kronjäst orig. gær20 g Urtehave Kardemomme Premium3.500 g Vand Majsmel, kardemomme og 20 g salt skoldes med 2.000 g kogende vand. Efter afkøling æltes (grøden) med de øvrige ingredienser. 8 min. langsomt + hurtigt til skær dej. Ligger 30 min. inden afvejning. Virkes op og ligger 15 min. Slås op og lægges i hævekurv. Sættes på køl til dagen efter. Tages ud fra køl og...
Bolo de Coco – Kokoskager 50 stk. á 90 gram Ingredienser900 g Stødt Melis750 g Æg L600 g Butter Cake 40%600 g CBP Hvedemel30 g Orkide Bagepulver10 g Gurkemeje, stødt1.625 g Kokosmasse – basisopskrift500 g XOCOFINE hvid 30%500 g Cocktailbær Sukker og smør røres sammen. Æggene tilsættes lidt efter lidt. De sigtede tørstoffer hældes i og røres, til massen er homogen. Til sidst blandes kokosmassen i. Sprøjtes i Muffin siliconeform (90 g) og bages ved 180°C i 18-20 min. Efter afkøling dyppes kagen i chokolade hvid eller mørk (XOCOFINE mørk 60%) og pyntes med et cocktailbær eller ristet kokos....
Pão de Deus – Luksusboller 104 stk. á 110 gram Ingredienser4.000 g CBP Hvedemel1.000 g Durummel Semolina Grov750 g Butter Cake 40%400 g Stødt Melis250 g Flydende surdej hvede150 g Kronjäst orig. gær50 g Salt m/jod2.800 g Vand2.088 g Pão de Deus topping Ingredienserne (undtagen Butter Cake) æltes 8 min. langsomt. Tempereret Butter Cake tilsættes, og dejen æltes skær. Ligger 15 min. inden afvejning. Vejes af (2700 g pr. pres), virkes op og ligger yderligere 15 min. Slåes op og sættes på plade, i ramme (5x7). Stilles på køl til dagen efter. Tages ud fra køl, tørrasker 60 min. under plastik....