Årstidens snitte med blommer 63 stk. á 86 gram Ingredienser1.200 g Linsedej (basisopskrift)1.000 g Mazerinmasse1.200 g Frangipane (basisopskrift)2.000 g Blommer, rå100 g Vaniljesukker (25021) Linsedej (basisopskrift)5.500 g CBP Hvedemel (4001)3.500 g SuperRøre Fast (36090)500 g Helæg Past. (36225)1.750 g Flormelis (34500) Kantplade fores med linsedej i bunden. Mazerinmassen smøres i bunden og frangipane smøres på toppen. Blommerne udstenes og skæres i tynde skiver og taglægges. Drys vaniljesukker på toppen.  Afbagning ved 180°C i ca. 30-35 min. Snitterne kommes på frost til dagen...
Gul tour-kage med yuzu og æble Gå ”tour amok” med resten af Danmark med denne gule kage, hvor den spændende yuzu mousse kombineres med klassik æble fyldning. En herlig kombination. 6 stk. à 920 g Ingredienser2.400 g Credi Luksus Cake - basisopskrift50 g Citronpasta uden farve (28741)3 g Gul flydende farve (29126)1 g Grøn flydende farve (29145)600 g IGOS Fruit filling Æble (30062)1.200 g Yuzu mousse - basisopskrift840 g OM Overtræk Gul (35267)300 g Luksus Smørcreme (29063)120 g Marengstoppe - basisopskrift Credi Luksus Cake tilsættes citronpasta og farve og bages i en kantplade på 45x60 cm...
Grøntsagsbrød Grunddej til brug af grøntsagsrester. Her bruger vi broccoli og gulerødder, men stort set alle grøntsagsrester kan bruges, så længe de ikke indeholder for meget væske. 899 stk a 15 gram Ingredienser4.000 g Økologisk Hvedemel Tipo 00 (23010)1.500 g Surdej – basisopskrift (se nederst i opskriften)500 g Økologisk Ølandshvede fuldkorn (26326)500 g Økologisk Durummel fint (23031)100 g Ireks EKO Frimat (600826)40 g Økologisk gær (26003)3.250 g Vand 1125 g Salt med jod (34799)750 g Vand 21.000 g Økologisk broccoli1.000 g Økologiske gulerødder Topping650 g Økologisk Vesterhavsost40 g...
Fladbrødssandwich Romana Fladbrødssandwich toppet med rosmarin og havsalt. Fyld dem med salat, dressing og kød efter eget valg. Skær dem ud i fine stykker, og de er klar til at blive serveret i kantinen! 12 stk a 300 gram Ingredienser2.000 g Credi Ferment (949784)25 g Kronjäst orig. gær (36018)20 g Credifrost® Super (944696)1.300 g Vand 1 (koldt)150 g Vand 2 (koldt)45 g Salt med jod (34799)RosmarinHavsalt Alle ingredienser (undtagen vand 2 og salt) blandes og æltes på en gang. Vand 2 tilsættes af 3 gange, når dejen har æltet 10 min. langsom. Saltet æltes med sammen med det sidste vand. Når...
American Chocolate Chip Cookies Nemme og lækre cookies med mørk, lys og hvid chokolade Ingredienser750 g CBP Hvedemel (4001)500 g Smør, saltet (36063)375 g Stødt Melis (34405)375 g Farin Brun (34639)250 g Æg (36210)5 g Natron (29733)225 g Veliche Chunk chocolade mørk 48% (32244)225 g Veliche Chunk chocolade hvid (32246) De tempererede ingredienser (undtagen chokoladechunks) røres hurtigt sammen. Chocoladechunks tilsættes og fordeles i dejen. Dejen trilles i stænger og køles eller fryses. AfbagningSkæres i stykker af 60 g, trykkes lidt og bages ved 180°C i 10-12 min. Bestil...