Emmerbrød 13 stk. á 700 gram Ingredienser4.000 g Øko Emmermel, sigtet (23003)1.000 g Øko Emmermel, fuldkorn (23004)250 g Flydende Surdej Hvede (802042)125 g Salt med jod (34799)40 g Kronjäst original gær (36018)3.000 g Vand 11.000 g Vand 2 Alle ingredienserne (på nær salt og vand 2) æltes 8 min. i 1. gear. Salt og vand 2 tilsættes – dejen æltes (forsigtigt) skær. Lægges i dejkasse i 60 min., foldes sammen og stilles på køl (op til 48 timer). Tages ud fra køl og klimatiserer 60-120 min. i bageriet, inden dejen hakkes ud og sættes på plade og bages ved 220 grader. Bestil ingredienserne...
Fragilité roulade 30 stk á 500 gram Ingredienser2.000 g OM Bitter 00/æg fritgående (35007)1.200 g Æggehvider, cater (36201)2.000 g Æggehvider, cater (36201)3.000 g Stødt Melis (34405)1.000 g Flormelis (34500)300 g Mandelflager m/hinde (28075)250 g Veliche chokolade, mørk 72% (32243)250 g OM Chokolade Trøffel (32503)4.000 g Avokado ganache (basisopskrift)500 g Veliche chokolade, mørk 72% (32243)500 g Avokado ganache (basisopskrift) Avokado ganache (basisopskrift)1.500 g Debic Piskefløde 35% (21130)3.000 g Veliche hvid chokolade 30% (32242)450 g Avokado, rå (2576)90 g Citronsaft24 g...
Avokado cheesecake 10 stk. á 610 gram Ingredienser2.000 g Cookiebund (basisopskrift)2.050 g Avokado cheesecake dej (basisopskrift)1.000 g Linsedej (basisopskrift)600 g Veliche Obsession chokolade hvid 30% (32242)300 g Debic Fløde 40% (21120)100 g Avokado, rå50 g Pistacienødder, hele (28061) Cookiebund (basisopskrift)1.080 g Mandler ubehandlede hele (28079)1.440 g Stødt Melis (34405)1.200 g OM Bitter 00 (35007)960 g Æggehvider, past. (36200)72 g Bagepulver (29744)24 g Vaniljesukker (26334) Avokado cheesecake dej (basisopskrift)1.000 g Flødeost 70% 350 g Helæg, past. (36225)300 g Stødt Melis...
Madboller med blue cheese og valnødder 80 stk. á 53 gram Ingredienser2.000 g Credi Ferment (949784)40 g Salt med jod (34799)35 g Kronjäst orig. gær (36018)1.130 g Vand500 g Danablu, 50+500 g Valnøddebrud, Light Broken (28386)40 g Øko Honning (26333) Dejen æltes i 5 min. i 1. gear, og 5 min. i 2. gear, hvor valnødder og honning tilsættes. Osten smuldres og tilsættes først det allersidste minut. Når dejen er kørt, hviler den tildækket i 15-20 min., og derefter vejes den af på stykker à 1600 g, som virkes runde og hviler igen 15-20 min. Dejstykkerne virkes runde i rundstykkemaskine, vendes...
Snackbar - Den syndige 139 stk. á 55 gram Ingredienser3.500 g Kondenseret mælk2.500 g Kokosmel25 g Kardemomme Premium1.650 g CBP Non-temp dark 20% Kokosmel ristes gylden. Røres med kondenseret mælk og kardemomme. Presses ud i form/kantplade (2 cm høj) og stilles på køl/frost til næste dag. Skæres ud (3,5 x 6 cm) og overtrækkes. Bestil ingredienserne her