Lækker kage med appelsin og kardemomme
33 stk. á 90 gram
Ingredienser
600 g Øko smør saltet (26030)
500 g Stødt Melis (34405)
600 g Æg L (36228)
125 g Frossen revet appelsinskal (2568)
30 g Orkide Bagepulver (964124)
180 g Mandelmel (27058)
200 g Veliche Chunk chokolade mørk 48% (32244)
75 g Veliche chokolade mørk 64% (32240)
Topping med cremefraiche og kardemomme
500 g Creme fraiche
566 g Flormelis (34500)
38 g Kardemomme Premium, stødt (29731)
57 g Frossen revet citronskal (2567)
Pisk smør og sukker sammen til det er luftigt. Pisk derefter æg i lidt ad gangen. Bland appelsinskal og bagepulver med hvedemel og mandelmel, vend det forsigtigt i dejen og vend derefter de mørke chokoladechunks i. Hæld dejen i silikoneform til muffins ø69 mm (varenr. 50774). Bages ved 180°C i 15-20 min. og afkøles.
Ingredienserne til topping piskes til en luftig og sprøjtbar creme. Bundtræk kagene med chokolade og sprøjt en roset med creme fraiche/kardemommecreme og pynt evt. med en tørret appelsin og lidt chokoladepynt.