Hamp er en kilde til protein og har et højt indhold af kostfibre og omage-3-fedtsyrer. Hamp kan anvendes som alternativ til mange af dine almindelige frø og kerner.
Hamp stiger hastigt i popularitet blandt os danskere. Efterspørgslen har betydet, at produktionen af hampeafgrøden er blevet professionaliseret, og at der er blevet udviklet gode og sikre hampesorter.
Derfor hamp Hamp er en spændende ingrediens, fordi det er en god kilde til protein, og samtidig har det et højt indhold af fibre og omega-3-fedtsyrer.
Hvordan bruger du hamp i dit bagværk? Tricket er at bruge hamp til at forbedre næringsværdien af de produkter, man har i forvejen. Hamp giver en rig og nøddeagtig smag til bagværket.
Vidste du, at…? 1. Hamp er en kilde til protein og har et højt indhold af fibre og omega-3-fedtsyrer 2. Hamp sprøjtes ikke (hverken økologisk eller konventiel) 3. Hamp absorberer store mængder CO2 under væksten 4. Hamp fra CBP er dyrket og bearbejdet i Danmark og vandes ikke 5. Hamp giver en nøddeagtig smag til dit bagværk
Køb produkterne her Hos CBP har vi økologisk hampemel, økologiske hele hampefrø, økologiske hampefiberskaller samt afskallede hampefrø. Du finder vores sortiment af hampe produkter her