Smuk og velsmagende hindbærkage til hjerternes fest.
48 stk. á 97 gram
Ingredienser
1.300 g Luksus Cake hindbærbund - basisopskrift
1.800 g Credi Fond Neutral - basisopskrift
7 g Vanillesukker (25021)
250 g IQF hindbærsmuld (2574)
300 g CBP hindbærfrugtfyldning (30100)
720 g Vekao hvid MB (32297)
1 g PowerFlower rød farve (29110)
300 g Debic piskefløde 35% (21130)
Ud af en Luksus Cake hindbærbund på 2.600 g stikkes 48 bunde ud med rund udstikker ca. Ø6,5 cm.
Credi Fond Neutral laves efter forskriften, og til sidst vendes hindbærsmuld og vaniljesukker i fromagen, inden den begynder at stivne. Sprøjt 40-42 g hindbær-vanilje fromage i hvert hul i en muffin silikoneform (varenr. 50774). Sprøjt ca. 6 g hindbærfrugtfyld i midten af fromagen, og slut af med de udstukne runde bunde, som trykkes let ned i formen.
Kagerne sættes på frost, og når de er gennemfrosne, kan de poppes ud af formen. Smelt den hvide overtræk sammen med en rød PowerFlower farve, og dyp herefter de let frosne kager med kagebunden nederst og 2/3 op. Pynt evt. med en flødeskumsroset, der er farvet lyserød og og et rødt 3D hjerte (varenr. 48455).
Luksus Cake hindbærbund - basisopskrift (2.625 g)
1.300 g Credi Luksus Cake (935535)
425 g Helæg pasteurisede (36225)
390 g Planteolie, vegetabilsk (33417)
260 g Vand
250 g IQF Hindbærsmuld (2574)
Alle ingredienser, undtaget hindbær, røres sammen med spartel ved lav hastighed i ca. 5 min. Hindbærsmuld tilsættes til sidst og blandes i dejen. Dejen doseres i en kantplade 60 x 46 cm og bages i ca. 18 min. ved 180C°.
Credi Fond Neutral - basisopskrift (1.450 g)
200 g Credi Fond Neutral (926123)
250 g Vand
1.000 g Debic Piskefløde 35% (21130)
Credi Fond opløses i vand. Der tilsættes 1/3 af fløden, som er meget letpisket, og det blandes godt sammen. Resten af den letpiskede fløde mænges i.