Vi giver to bud på Supreme. Den ene variant er med hybenfyld toppet med hakkede pistacienødder. Den anden variant er fyldt med en kakaocreme drysset med ristede hasselflager.
86 stk. á 90 gram
Ingredienser
2.700 g Øko Tipo 00 (23010)
650 g Sødmælk
200 g Helæg past. (36225)
200 g Øko smør saltet (26030)
150 g Stødt Melis (34405)
135 g Flydende Surdej Hvede (802042)
100 g Kronjäst orig. gær (36018)
50 g Credifrost® Super (944696)
50 g Salt uden jod (34809)
50 g Ireks Opti Cool (600125)
600 g Vand
1.200 g Øko smør saltet (26030)
Fyld 1: Vaniliecreme og hyben
1.000 g KåKå Vaniljecreme (25135)
1.000 g IGOS Fruit fill Hyben (30066)
Fyld 2: Kakaocreme
1.000 g KåKå Vaniljecreme (25135)
1.000 g Irca Mirabella Mørk (36715)
Dejen til Supremes laves dagen før produktion og stilles på køl. Rulles med smør (1x4) + (1x4) og lægges dobbelt til sidst, så du får 32 lag. Lad hvile på køl/frost mellem hver rulning. Lad dejen hvile i mindst 30 min. på køl/frost, inden videre forarbejdning. Dejen rulles ned på 4mm (40cm bredde) og rulles sammen som en snegl. Skæres ud på 70 g og lægges i formen. Sættes på køl til næste dag.
Tag dejen ud fra køl og lad den temperere i ca. 2 timer inden afbagning. Bages ved 200 °C i ca. 18-20 min. med dobbeltplade på toppen for at holde formen. Efter afbagning tages de ud af formen
og køles af.
Vælg hvilken type fyld, du vil gå med, og bland de respektive ingredienser til en homogen masse.
Skær lille hul i toppen og sprøjt fyldet i og pynt derefter af.
Tip: Server dine Supremes i tulipanform (varenr. 48150) eller burgerlomme (varenr. 55260).