Lækkert brød med surdej og mel fra Bornholms Valsemølle
Ingredienser
4.000 g Øko Tipo 00 (23010)
500 g Ølandshvede fuldkorn (23002)
1.000 g Bygsur 20aktiv, flydende
(802038)
200 g CBP Havreflager (4096)
200 g Hørfrø (33121)
100 g Øko Hampefrø, hele (33203)
90 g Kronjäst orig. gær (36018)
115 g Salt m/jod (34799)
60 g Credifrost® Super (944696)
3.000 g Vand
Alle ingredienser køres sammen i én arbejdsgang (salt holdes tilbage og kommes i, når dejen køres hurtigt)
Når dejen er kørt, ligger den i 20 min. Herefter vejes den af og ligger 20 min. i virket.
Brødet slåes op i lidt durum og stilles på plade. Brødet kan køres over køl og bages dagen efter ved 230C i ca. 35 min.