152 stk. á 40 gram
Ingredienser
3.000 g CBP Øko chokolade, hvid
1.600 g Glukose 84%
1.500 g Granola med hvid chokolade
Chokoladen smeltes og røres sammen med de øvrige ingredienser. Presses ud i en kantplade og glattes fint ud. Pladen står til næste dag, hvor den er klar til udskæring. Det er en fordel at glukosen er bageritemperatur, samt at kedel og spartlen er lune.
Granola med hvid chokolade 4.875 g
1.500 g CBP Hvid chokolade, økologisk
600 g CBP Havreflager
600 g Chia frø
600 g Sesamfrø, afskallede
600 g Solsikkekerner, økologisk
600 g CBP Poppet Rug
240 g Sorte oliven i skiver, økologisk
75 g Planteolie, vegetabilsk
60 g Canadisk Ahornsirup, økologisk
Oliven dehydreres i ovnen natten over på 70°C. Kerner, olie og sirup ristes i ovnen på 170°C til gyldenbrunt.
Blandingen afkøles og den smeltede hvide chokolade samt oliven røres sammen med kernerne. Granolaen opbevares tørt.