Sirupskage med luksuscreme

4 stk. á 686 gram eller 1 stk i gastro kantbakke á 2.745 g

Ingredienser
900 g Credi MultiCake (935521)
100 g Sukker (34404)
100 g Vegetabilsk planteolie (33417)
200 g Æg (36225)
320 g Kærnemælk
240 g Brun kagesirup (21769)

200 g Abrikosmarmelade (30106)
400 g Luksus creme (29063)
5 g Vaniljesukker (25021)
240 g Irca Chocosmart mørk (36701)
40 g Mandelsplitter (28076)

Ingredienserne til sirupskagen blandes og røres med spartel ved lav hastighed i 4-5 minutter. Kageringe med Ø16cm placeres i citronkagekapsler. Ringene fedtes med Crefino og fyldes med 400 g kagedej. Bages ved 160 grader i ca. 35 minutter.

Når kagebundene er kolde, flækkes de, og bunden smøres med ca. 60 g abrikosmarmelade. Oven på sprøjtes luksus creme tilsat vaniljesukker som små fine dutter.

Toppen smøres med Irca Chocosmart mørk og lægges på. Kagen pyntes med hakkede mandler rundt i kanten.

Tip: Bag kagen i en gastro kantbakke (40459) eller en gastrobakke, når den skal bruges til større selskaber. Kagen kan varieres ved at erstatte abrikosmarmeladen med æble- eller appelsinmarmelade.