Purpurhvede er en kvalitetsmel, som giver dit bagværk en masse god smag. Skaldelene indeholder fra naturens hånd anthocyaniner, hvilket giver brød bagt af purpurhvede et flot lilla skær.
18 stk. á 600 gram
Ingredienser
3.500 g Øko Hvedemel, Tipo 00 (26085)
1.500 g Bygsur 20 aktiv, flydende (802038)
1.500 g Øko Purpurmel, fuldkorn (23007)
400 g Tørret tranebær (31233)
400 g Valnøddebrud, Light Broken (28386)
140 g Salt med jod (34799)
75 g Kronjäst orig. gær (36018)
30 g Granatæble pasta (29175)
3.200 g Vand
Alle ingredienser køres sammen. Dejen hviler 60 min. i dejkasse. Virkes op og lægges i hævekurve drysset med en blanding af Purpur fuldkorn / Groft Durum (50/50).
Brødet sættes på køl natten over. Tages ud næste dag og står og hæver i bageriet til kernetemperaturen er 15+ grader.
Vendes ud – skæres og bages ved 230 grader i ca. 35-45 min.