Fin lille kage med en herlig kombination af saltet karamel, peanuts og hvid chokolade
70 stk. à 44 gram
Ingredienser
1.825 g Credi Luksus Cake (basisopskrift)
300 g Peanutbutter
400 g Sarah Bernard creme (basisopskrift)
100 g Deli Karamel (40225)
50 g Penuts, olieristede med salt
2 g Salt uden jod (34809)
700 g Hvid overtræk med hasselnødder (basisopskrift)
Credi Luksus Cake dejen blandes godt sammen med peanutbutter (samlet vægt 2.125 g) og bages i en kantplade (45x60 cm) foret med silikonepapir ved 180°C i 16-18 min.
Når kagebunden er kold, deles den på midten (på den korte led). På den ene bund sprøjtes striber af Deli Karamel rørt sammen med hakkede saltede peanuts og lidt ekstra salt. Sarah Bernhard cremen piskes og smøres oven på karamellen, afslut med den anden bund. Kagen trykkes let sammen, så den bliver pænt jævn, og stilles derefter på køl.
Den afkølede kage skæres ud i små kvadrater, evt. 4x4 cm, og dyppes i det hvide overtræk med hasselnødder. Kagerne kan pyntes med lidt Sarah Bernhard creme og små gaver (varenr. 48480).
Tip: Rør lidt peanutbutter i Sarah Bernhard cremen for en mere intens peanutsmag.
Credi Luksus Cake - 3.650 g (basisopskrift)
2.000 g Credi Luksus Cake (935535)
650 g Helæg, pasteuriserede (36225)
600 g Planteolie, vegetabilsk (33417)
400 g Vand
Alle ingredienser røres sammen ved medium hastighed i 5 min. 2.600 g dej vejes af i en kantplade (45x60 cm) foret med silikonepapir. Bages ved 180°C i 18-20 min.
Sarah Bernard creme - 1.400 g (basisopskrift)
1.000 g Debic piskefløde 35% (21130)
400 g Veliche chocolade, mørk 64% (32240)
Fløden varmes op til lige under kogepunktet og hældes derefter over chokoladen. Det hele røres sammen til en blank homogen masse og sættes på køl til dagen efter.
Hvid overtræk med hasselnødder - 700 g (basisopskrift)
300 g Veliche chokolade, hvid 30% (32242)
50 g Planteolie, vegetabilsk (33417)
50 g Hasselnødder, hakkede (28025)
De hakkede hasselnødder ristes let i ovnen. Chokoladen smeltes og blandes med planteolien og de ristede, hakkede nødder.
@ CBP - All rights reserved - Privatlivspolitik