Basisopskrift på saftige sandwichboller - perfekte til madpakken
Ingredienser
4.000 g Øko Tipo 00 (23010)
500 g Ølandshvede fuldkorn (23002)
1.000 g Bygsur 20aktiv (802038)
200 g CBP Havreflager (4096)
200 g Hørfrø (33121)
100 g Øko Hampefrø, hele (33203)
90 g Kronjäst orig. gær (36018)
115 g Salt m/jod (34799)
60 g Credifrost® Super (944696)
3.000 g Vand
830 g Planteolie,vegetabilsk (33417)
Alle ingredienser køres sammen i en arbejdsgang (salt holdes tilbage og kommes i, når dejen køres hurtigt). Når dejen er kørt, vejes den af på 100 g, kommes i silikoneform (varenr. 50773) og trykkes ud uden at virke op. Bollerne raskes i 50 min.
Når bollerne er rasket, kommes topping på. Prøv fx. at toppe med enten chili og cheddarost, sesam eller salt og peber.
Bages ved 210°C i 15-20 min.
Brødet kan også køres over køl og bages dagen efter.