Limonedrøm

6 stk. á 403 gram

Ingredienser
1.000 g Platin CREDI® Cake lys (935512)
350 g Helæg past. Skrabe (36225)
300 g Planteolie,vegetab. (33417)
225 g Vand

300 g Irca Cremirca Citron (36711)

120 g Praline Delicrisp Citron (36709)
120 g Mirabella Hvid creme (36716)

CREDI® Cake Platin lys, æg, olie og vand røres med spartel i 4 min ved lav hastighed.

300 g kagedej doseres pr. kageform (54501). Kagerne bages ved 165°C i ca. 40 min. og afkøles derefter.

Der sprøjtes 50 g Cremirca citroncreme ind hver kage - benyt en plast sprøjtepose og klip ethul på 5-7 mm, og stik posen et par cm ned i kagen, på langs af kagen.

Til topping blandes lige dele Praline Delicrisp Citron og Mirabella White. Det lunes, til det bliver flydende og røres sammen.

Kagerne tages ud af formen, og oversiden dyppes i den smeltede topping og sættes tilbage i formen.
Kagerne pyntes efter eget ønske.

Tip: Det er lettest at dyppe kagerne, når de har været på køl en times tid.