Krydret efterårskage

16 stk. á 587 gram

Ingredienser
3.288 g CREDI® Luksus Cake (935535)
1.068 g Helæg past. Skrabe (36225)
986 g Planteolie,vegetab. (33417)
658 g Vand
35 g Honningkagekrydderi (29722)

1.150 g IGOS Fruit filling Æble 65% (30062)
900 g Irca Nocciola fyldning (36717)

1.300 g Irca caramel crumble (36700)

CREDI® Luksus Cake, æg, olie, vand og honningkagekrydderi røres med spartel i 5 min ved medium hastighed.

Dejen fordeles i 3 kantplader (46x60 cm) foret med silikonepapir med 2.000 g dej i hver. Kagebundene bages ved 170°C i ca. 18 min.

Når kagebundene er kølet af, smøres 1.150 g æblefyld på en af bundene og en bund lægges ovenpå. På denne bund smøres 900 g Irca Nocciola fyldning, og der sluttes af med den sidste bund. Stil kagen på køl eller frost og lad den sætte sig et døgns tid.

Kagen deles på midten på den lange led, og hvert stykke deles i otte "baner", så man får 16 kager.

Irca Caramel Crumble lunes til den bliver flydende, og hver kage overtrækkes med denne. Det kan gøres ved enten at dyppe kagerne i Caramel Crumble, eller ved at placere kagerne på en rist, hvorefter de "glazes" med Caramel Crumble.

Kagerne pyntes efter eget ønske.