24 stk. á 96 gram
Ingredienser
300 g Øko smør, saltet (26030)
190 g Helæg, pasteuriserede (36225)
300 g Stødt melis (34405)
360 g CBP hvedemel (4001)
12 g Orkide bagepulver (964124)
25 g Vaniljesukker (25021)
360 g IGOS Fruitfilling hyben 50% (30066)
140 g Valrhona Pepites chokolade, mørk 52% (32760)
250 g Marengs (basisopskrift)
Smelt smør og afkøl det til stuetemperatur. Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og luftigt. Sigt hvedemel med bagepulver og tilsæt det til æggemassen. Derefter tilsættes det afkølede smeltede smør og dejen røres glat. Til sidst tilsættes hybenfyldning og chokolade. Dejen afvejes i muffinform (varenr. 50774) ca. 70 g pr. stk.
Kagerne bages i 15-18 min. ved 175°C. Når de er afkølede, sprøjtes ca. 15 g hybenfyldning på toppen og derefter ca. 10 g marengs, som brændes.
Marengs (basisopskrift)
83 g Æggehvider (36200)
83 g Stødt melis (34405)
83 g Flormelis (34502)
Pisk æggehvider og sukker op. Tilsæt flormelis og pisk til en stiv marengs.