Hampeknaser med avokado ganache

57 stk. á 44 gram

Ingredienser
300 g Stødt Melis (34405)
150 g Øko Hampefrø, hele (33203)
150 g Sesamfrø, afskallede (33146)
150 g Solsikkekerner, brud (33173)
150 g GF Havregryn, fin (26272)
100 g CBP Hvedemel (4001)
50 g Orkide Bagepulver (964124)
300 g OM Bitter med mandelhinder (35038)
150 g Helæg Pasteuriserede (36213)
450 g Margarine, røre blød (36086)
580 g Avokado ganache (basisopskrift)

Avokado ganache (basisopskrift)
500 g Debic Piskefløde 35% (21130)
1.000 g Veliche hvid chokolade 30% (32242)
150 g Avokado, rå
30 g Citronsaft
8 g Limeskal, revet

Bland de tørre ingredienser sammen. Riv OM Bitter med mandelhinde i dejen og saml den med æg og smeltet margarine.

Lad dejen stå i ca.15 minutter. Den sprøjtes derefter ud med en sprøjtepose i muffin silikoneform Ø69X39 mm (50774) – ca. 17 gram pr. stk.. Bages ved 180 grader i ca. 10-12 minutter. 

Efter afbagning og afkøling vendes kagerne ud af silikoneformen og lægges sammen med ca. 10 gram avokado ganache, som en florentiner.

Avokado ganache (basisopskrift)
Kog fløden op og hæld over den hvide chokolade. Tilsæt den moste avokado samt citronsaft og limeskal. Blend cremen med en stavblender til en homogen masse og sæt tildækket på køl til næste dag. Dagen efter piskes cremen let i hånden.