Grønkålsmazariner

8 stk. á 70 gram

Ingredienser
1.000 g Platin Cake lys – basisopskrift
15 g Salt uden jod (34809)
1.000 g Mazarinmasse – basisopskrift
300 g Frossen Grønkål
400 g Lemon Cheese creme – basisopskrift

Rør platin cake massen med salt i 5 min. ved mellem hastighed. Rør mazarinmassen og den hakkede grøntkål i det sidste minut af køretiden. Vej 70 g kageblanding af i en form og bag dem i ca. 15-18 min. ved 180°C. Efter afkøling bundtrækkes de med chokolade og en roset af lemon cheese creme på toppen, ca. 12 g pr kage.

Platin Cake lys – basisopskrift 1.870 g
1.000 g Platin credi cake lys (935512)
350 g Helæg past. skrabe (36225)
300 g Planteolie,vegetab. (33417)
220 g Vand

Alle ingredienser røres i røremaskine med spartel 5 min i 1. gear.

Mazarinmasse – basisopskrift 1.000 g
307 g OM Bitter 00 med æg fra fritgående høns (35007)
215 g Stødt Melis (34405)
215 g SuperRøre Blød (36091)
215 g Økologiske helæg (36226)
48 g CBP Hvedemel (4001)

Alle ingredienser røres sammen til en masse.

Lemon Cheese Creme – basisopskrift 855 g
500 g Flormelis (34500)
250 g Flødeost
100 g Smør, saltet (36063)
5 g Citronskal

Flormelis og flødeost røres sammen. Blødt smør og citronskal tilsættes og røres igen, så det bliver en sprøjtefast creme.