Fætter kanin - påskekage

En sød påskekage med smag af passionsfrugt, jordbær og kokos.

34 stk. á 73 gram

Ingredienser
1.450 g Passionsfrugt fromage - basisopskrift
175 g Frugthave jordbærmarmelade (30048)
420 g Linsedej med kokos - basisopskrift
300 g Mørk glaze - basisopskrift
40 g Kokosmel, fin (34003)
53 g Pynt mini perler, bronze (48395)
70 g Chokoladepynt Bunny (48426)

I silikoneform (varenr. 48204) sprøjtes 40 g fromage i hvert hul, og derefter sprøjtes 5 g marmelade ned i fromagen, og det hele sættes på frost.

Linsedej rulles ned på 3 mm og stikkes ud med oval udstikker (ca. 5,5 x 8 mm) og bages ved 200°C i ca. 6 min.

De frosne kager placeres på en rist med silikonepapir under, overtrækkes med glaze og placeres forholdsvis hurtigt på en bagt linsedejsbund. Lader man kagerne stå for længe på risten, vil glazen sætte sig i risten og flosse i kanten af kagen.

En lille smule kokosmel trykkes på kagens nederste del, og der pyntes med en bronze chokoladekugle (varenr. 48395) og kaninhoved (varenr. 48426).

Passionsfrugt fromage - basisopskrift (1.450 g)
200 g Credi Fond Neutral (926123)
50 g Vand
200 g Passion puré, frossen (2557)
1.000 g Piskefløde

Fløden piskes meget let, indtil den danner spor efter piskeriset. Fond Neutral, vand og passionsfrugt pure blandes godt sammen med et piskeris, og herefter vendes 1/3 del af fløden i. Dette blandes godt sammen, og derefter vendes resten af fløden i og det blandes til en ensartet masse. Fromagen er nu klar til brug.

Linsedej med kokos - basisopskrift (2.675 g)
1.100 g CBP Hvedemel (4001)
825 g Super Rulle 16 (36099)
425 g Flormelis (34500)
150 g Helæg, pasteuriseret (36225)
25 g Bagepulver (29725)
150 g Kokosmel, fin (34003)

Alle ingredienser æltes med krog til homogen masse og opbevares køligt til anvendelse.

Mørk glaze - basisopskrift (685 g)
200 g Sødmælk
220 g Stødt Melis (34405)
250 g CBP Vekao mørk 20%, (32485)
15 g Husblas (21976)

Husblas lægges i blød i koldt vand. Mælk og sukker varmes op til lige under kogepunktet. Den udblødte husblas opløses i den varme mælkeblanding, som derefter hældes i et litermål, sammen med den hvide chokolade. Lad dette stå et lille minuts tid, inden man med en stavblender blender massen sammen, uden at få lavet for mange luftbobler.

Glazen skal køle ned til omkring 37°C, før den er klar til brug.