Smukke og fristende fastelavnsboller lavet på croissantdej.
100 stk. á 105 gram
Ingredienser
4.000 g Croissant med smør - basisopskrift
1.000 g OM Borgmestermasse - basisopskrift
2.500 g IGOS Fruit filling jordbær/ribs 60% (30065)
3.000 g Debic Piskefløde 35% (21130)
Croissantdejen rulles ned til 3 mm og skæres i 10x10 cm. Hjørner foldes næsten ind til midten og trykkes godt ned. Dejstykkerne lægges i en dyb rund silikoneform Ø7 cm (1183) og trykkes let ud til siderne. Dejen raskes og midten trykkes igen ned.
10 g remonce sprøjtes på midten, og de bages ved 220°C i ca. 16 min. Croissantbollen fyldes op med 25 g IGOS jordbær/ribs Fruit filling (eller andre smage) og pyntes med flødeskum og/eller anden pynt efter fri fantasi.
Croissant med smør - basisopskrift (4.020 g)
2.000 g Croissant mel (803928)
120 g Kronjäst orig. gær (36018)
1.050 g Vand
50 g Credifrost® Super (944696)
800 g Butter Pastry 100% (36183)
Dejen rulles 2 x 4. Efter hver rulning 5 min. hviletid.
OM borgmestermasse - basisopskrift (3.000 g)
1.000 g OM Bitter 00 (35007)
1.000 g Stødt Melis (34405)
1.000 g SuperRøre Blød (36091)
Ingredienser blandes sammen.