52 stk. á 80 g
Brødet indeholder 13 g protein pr. 100 g
Ingredienser
1.900 g Øko Tipo 00 (23010)
250 g Solsikkeprotein RAW (33211)
300 g Øko smør, saltet (26030)
200 g Stødt melis (34404)
200 g Æg L (36228)
150 g Kronjäst orig. gær (36018)
100 g Flydende surdej, hvede (802042)
50 g Credifrost Super (944696)
20 g Salt med jod (34799)
1.000 g Sødmælk
Ingredienserne (undtagen smør) æltes 5 min. langsomt. Smørret tilsættes og dejen æltes skær.
Dejen afvejes til 2.400 g pr. pres eller 80 g stykket. Dejen formes til boller og sættes på plade, står 10-15 min., inden de trykkes flade. Raskes i ca. 50-60 min.
Bollerne kan pensles med æg og drysses med seseamfrø inden bagning. Bages 8-10 min. ved 230 °C.