Bornholms Valsemølle

Sæsonbrød materialer

Her kan du hente tekster og billeder til Facebook og Instagram, som du kan tage udgangspunkt i, når du skal gøre opmærksom på dine sæsonbrød bagt med mel fra Bornholms Valsemølle.

Forårsbrød med spirede kerner

NYHED: Forårsbrød med spirede kerner

Endelig er det blevet forår, og alt begynder snart at springe ud.

Det vil vi gerne fejre med et forårsbrød, der er fyldt med spirede kerner. Brødet er bagt med masser af durummel for at give smagen et boost og for at få en sprødere skorpe.

Kom ind i butikken og smag på foråret.

 

Klik på billedet, så det åbner i et nyt vindue. Højreklik på billedet og tryk på "Gem billede som".

Sommerbrød med majs

NYHED: Sommerbrød med majs

Her i bageriet elsker vi den søde smag af solmodne majs. Så meget, at vi har lavet et surdejsbrød fyldt med majs – det giver både en dejlig let sødme og en smuk gul farve.

Nyd en tyk skive brød med smør til en kop kaffe i morgensolen eller pak et helt sommerbrød i picnickurven og tag på tur.

Kom ind i butikken og smag

 

Klik på billedet, så det åbner i et nyt vindue. Højreklik på billedet og tryk på "Gem billede som".

Efterårsbrød med æble og timian

Version 1

NYHED: Efterårsbrød med æble og timian

Efteråret er lig med varme retter. Og varme bliver kun bedre af at få et lækkert surdejsbrød serveret til.

Kom ind i butikken og smag vores lækre nyhed.

I mellemtiden kom gerne med et godt forslag til, hvilken ret du ville servere brødet til?

 

Version 2

NYHED: Efterårsbrød med æble og timian

Noget af det bedste ved det danske efterår, er vores lækre smagfulde æbler. For at hylde den danske æblesæson har vi lavet et lækkert surdejsbrød med friske æbler fra Xxxxxx [navn på æbleplantage el. lign.].

Kom ind i butikken og smag vores lækre nyhed.

I mellemtiden kom gerne med et godt forslag til, hvilken ret du ville servere brødet til?

 

Klik på billedet, så det åbner i et nyt vindue. Højreklik på billedet og tryk på "Gem billede som".

Vinterrugbrød med kanel og hasselnødder

NYHED: Vinterrugbrød med kanel og hasselnødder

De kolde måneder kalder på retter med masser af krydderier og varme smage. Vi har derfor lavet et rugbrød med kanel – prøv en skive med smør som tilbehør til din næste krydrede ret.

Eller lad hasselnødderne og noterne af kanel give dit næste ostebord lidt kant.

Kom ind i butikken og smag brødet.

Pst. Vi har også lavet små rughapsere af dejen, hvor kanelen og hasselnødderne bliver ledsaget af xxxxxxx [fx tørrede tranebær, rosiner og chokolade].

 

Klik på billedet, så det åbner i et nyt vindue. Højreklik på billedet og tryk på "Gem billede som".